Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Παλλήνη


title

Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού μας με κατοίκους του Αγ.Νικολάου στην Κάντζα Παλλήνης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02/11/2016 η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο Συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης στον Άγιο Νικόλαο Κάντζας.
title

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους του Αγ. Νικολάου στην Κάντζα Παλλήνης

O συνδυασμός « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» και ο επικεφαλής, Παναγιώτης Μερτύρης, σας προσκαλούν την Τετάρτη 2/11/2016 & ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου δημοτικού σχολείου στον Αγ. Νικόλαο στην Κάντζα Παλλήνης σε ανοιχτή – δημόσια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το μέλλον της περιοχής σας.

title

H Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε την πρόταση του Παναγιώτη Μερτύρη να τιμήσουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 19/07/2016 ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, έφερε εκτός ημερησίας διάταξης, πρόταση που αφορά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη και την υποχρέωση του Δήμου να τιμήσει την συμπολίτισσά μας.
title

Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού μας με κατοίκους του Λουτρού Παλλήνης

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 22/06, η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο Συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις », στα γραφεία του συλλόγου Λουτρού Παλλήνης με έντονη την παρουσία των κατοίκων της περιοχής.
title

Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού μας με κατοίκους του Πανοράματος Παλλήνης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/03/2016 η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο Συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου δημοτικού σχολείου Παλλήνης στο Πανόραμα, με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.
title

Δελτίο τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού μας με κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών 1 Παλλήνης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/01 η ανοιχτή δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο Συνδυασμός « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις » στα γραφεία του συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών 1 Παλλήνης με κατοίκους της περιοχής.
title

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ανοιχτή συζήτηση για τις εργατικές κατοικίες 1 Παλλήνης

O συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» και ο επικεφαλής, Παναγιώτης Μερτύρης, σας προσκαλούν την Τετάρτη 13/01/2016 & ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών 1 , σε ανοιχτή – δημόσια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το μέλλον της περιοχής σας.
title

Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού μας με κατοίκους της Παλλήνης

Με μαζική προσέλευση των δημοτών της Παλλήνης πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή – δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις », στο Δημοτικό Κατάστημα της Παλλήνης.
facebook   twitter   you tube

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.