Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Νέα Αυτοδιοίκησης


title

Παρατείνεται μέχρι τέλος του 2019 το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 εξασφαλίζεται η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σύμφωνα με το άρθρο 153 του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών ν. 4483/2017.
title

Πεδίον του Άρεως Γι αυτές τις Παιδικές Χαρές είναι περήφανη η Περιφέρεια – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

του Δημήτρη Καλαντζή.

Απαντώντας στη δημόσια διαμαρτυρία Συλλογικοτήτων για την κατάσταση που βρίσκεται το Πεδίο του Άρεως, η κυρία Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «οι δυο παιδικές χαρές που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο Πεδίο του Άρεως, είναι απολύτως ικανοποιητικά εξοπλισμένες, πλήρως προσβάσιμες στο κοινό και σε πλήρη λειτουργία με μεγάλη επισκεψιμότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.»

Οι περίοικοι και οι επισκέπτες του Πεδίου του Άρεως γνωρίζουμε ότι οι ισχυρισμοί της είναι αναληθείς.
title

Πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ: Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ -Αναλυτικά οι διατάξεις του

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε το Πολυνομοσχέδιο ΟΤΑ, μετά την ψήφιση του στη Βουλή, και πλέον μπαίνουν σε εφαρμογή οι σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία των ΟΤΑ που απορρέουν από τα 140 άρθρα του και τις τροπολογίες του.
title

Μπακογιάννης: Η Αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος 27/07/2017 .
title

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Εθνική υπόθεση το ζήτημα της ανακύκλωσης

Την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για δημιουργία ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης στερεών αποβλήτων που θα επιτυγχάνουν υψηλά ποσοστά ανακύκλωσης, ένα ζήτημα με «εθνικές διαστάσεις», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, όπου συμμετείχε ο Αν.υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σ.Φάμελλος.
title

ΕΕΤΑΑ: Νέο πρόγραμμα στήριξης του Τ.Π.& Δανείων προς τους μικρούς δήμους

Μετά από χρόνιο αίτημα της Αυτοδιοίκησης υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση ύψους 7.500.000 ευρώ μεταξύ της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και του Ταμείου παρακαταθηκών και Δανείων, για την υλοποίηση προγράμματος στήριξης των Ορεινών και Νησιωτικών Δήμων κάτω από 10.000 κατοίκους.
title

Συμβασιούχοι: Ποιοι δήμοι υπογράφουν νέες συμβάσεις, απολύουν, αναλαμβάνουν δεσμεύσεις (λίστα)

Μικτή είναι η μέχρι τώρα εικόνα στους δήμους σε όλη τη χώρα, αναφορικά με την υπογραφή νέων συμβάσεων έως 31.3.2018 ή έως την έκδοση των οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ, στους συμβασιούχους -“παρατασιούχους”. Ωστόσο, οι μεγάλοι δήμοι της χώρας φαίνεται ότι προχωρούν σε νέες συμβάσεις με παράλληλα αιτήματα για μόνιμες προσλήψεις, που, άλλωστε, αποτελούν προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία.
title

ΥΠΕΣ -Συμβασιούχοι: Κατατέθηκε η τροπολογία -Δύο διαφορές από την αρχική

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού “Τροποποιήσεις του ν.2725/1999 (Ά 121) και άλλες διατάξεις”, που συζητείται αύριο το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τους συμβασιούχους.