Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Γέρακας


title

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στη Δ.Ε. Γέρακα

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ.Αθανάσιος Ζούτσος, στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού, ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στην επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία.

title

Δελτίο Τύπου για τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Καλαντζή

Ο κ.Καλαντζής Νεκτάριος εκλέχτηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξή μας, «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις». Αυτό για την ιστορία, γιατί ο κ.Καλαντζής από την επομένη της εκλογής του, ξέχασε κυριολεκτικά ότι είναι Δημοτικός Σύμβουλος, ξέχασε την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε, ξέχασε επίσης και τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους ώστε να εκλεγεί.
title

Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού μας με κατοίκους της περιοχής Μπαλάνα στο Γέρακα

Πολίτες και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρόν στην ανοιχτή– δημόσια συζήτηση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις », την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στo 6o δημοτικό σχολείο στη περιοχή Μπαλάνα στον Γέρακα.
title

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ανοιχτή συζήτηση στη περιοχή Μπαλάνα στο Γέρακα

O συνδυασμός « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» και ο επικεφαλής, Παναγιώτης Μερτύρης,σας προσκαλούν την Τετάρτη 24/02/2016 & ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου δημοτικού σχολείου στον Γέρακα ( περιοχή Μπαλάνα) σε ανοιχτή – δημόσια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το μέλλον της περιοχής σας.
title

Δήλωση του Παναγιώτη Μερτύρη για το φαινόμενο παιδοφιλίας στο 6ο δημοτικό σχολείο Γέρακα

Θλίψη και οργή μας έχει προκαλέσει η σύλληψη του συζύγου της ιδιοκτήτριας κυλικείου δημοτικού σχολείου στον Γέρακα, για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 3 ανήλικων κοριτσιών.
title

Οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των υπηρεσιών Δ.Ε.Γέρακα, Δήμου Παλλήνης

Λόγω των εργασιών αποκατάστασης που εκτελούνται στο Δημαρχείο Παλλήνης(Ιθάκης 12, Γέρακας), μετά την φωτιά της 19ης Δεκεμβρίου 2015, οι υπηρεσίες που έδρευαν στο δημοτικό κατάστημα, λειτουργούν πλέον:
title

Φωτιά στο δημαρχείο: Η διοίκηση τηρεί σιγή ιχθύος!

Έχουν περάσει δέκα μέρες από την φωτιά που ξέσπασε στο δημαρχείο της Παλλήνης στον Γέρακα και ακόμα δεν γνωρίζουμε από τι προκλήθηκε το ύψος των ζημιών και πότε θα αποκατασταθούν!
title

Δελτίο τύπου για την ανοιχτή – δημόσια συζήτηση του συνδυασμού μας με κατοίκους του Γέρακα

Πολίτες και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρόν στην ανοιχτή– δημόσια συζήτηση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις », στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Γέρακα.
facebook   twitter   you tube

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.