Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δελτία Τύπου


title

Άλλη μια χρονιά χωρίς Κούλουμα στον Δήμο μας.

«Συνεκτιμώντας τα κοινωνικά δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης αποφάσισε ώστε τα χρήματα που θα διέθετε για τον εορτασμό των Κούλουμων και της Καθαράς Δευτέρας, να τα διαθέσει για την αγορά τροφίμων και γενικά ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους εκατοντάδες δικαιούχους του».
Αυτή είναι η συνοπτική δήλωση του Δήμου μας, που επικαλείται μάλιστα και την σύμφωνη γνώμη της «πλειοψηφίας των παρατάξεων».
Δεν μας προσδιορίζει όμως το ακριβές ποσό με το οποίο θα ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
title

Πολιτικός τσαρλατανισμός; Πολιτικός τυχοδιωκτισμός; Ή χρειάζεται κάποια βοήθεια;

Υπό σοβαρές πολιτικές λειτουργίες, ο Δήμαρχος μας θα έπρεπε να έχει σήμερα σοβαρό πρόβλημα ρήξης, στις σχέσεις του με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, δηλαδή της δημοτικής του ομάδας.
title

Δημοτικό Συμβούλιο της 30/1/2018. Ενημερωτικό Δελτίο.

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη συνήλθε το δημοτικό μας Συμβούλιο την Τρίτη 30/1/18.
Το πρώτο αφορούσε Ενημέρωση επί διαφόρων θεμάτων και το δεύτερο στην έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. “Κατασκευή πεζοδρομίων στον Γέρακα το 2016», με αριθμό απόφασης 04/16.
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 23/1/2018. Ενημερωτικό Δελτίο.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά όπως φαίνεται για την Δημαρχιακή παράταξη.
Μετά την κατακραυγή από ολόκληρη την αντιπολίτευση, για τη «διαφημιστική προώθηση» της Αυστριακής εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων (με πρόσχημα τις μετρήσεις για την χοληστερίνη των δημοτών μας) από τον Δήμο μας, ακολούθησαν οι ιδιαίτερου πολιτικού βάρους καταγγελίες της κ. Κουνενάκη που αφορούν στην διοίκηση Ζούτσου και η δήλωση Ανεξαρτητοποίησης της.
title

Μήνυμα Παναγιώτη Μερτύρη, με αφορμή την Αλλαγή του Χρόνου.

Το 2017 πνέει τα λοίσθια.
Θέλω να πιστεύω πως στην φυγή του, θα συμπαρασύρει και όλα εκείνα τα αρνητικά γεγονότα που μας επεφύλασσε,αφήνοντας έναν καθαρό και ελπιδοφόρο ορίζοντα στο 2018.
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 12/12/2017. Ενημερωτικό Δελτίο.

Όπως έχουμε προαναφέρει και στην προηγούμενη ενημέρωση, ο Δήμος «τρέχει» να προλάβει το κλείσιμο του χρόνου, συμπιέζοντας πολλά θέματα. Με αυτόν τον τρόπο στερεί την δυνατότητα μιας ουσιώδους και εμπεριστατωμένης συζήτησης για σοβαρά ζητήματα .
title

Συνεδρίαση Δημ. Συμβούλιου της 7/12/2017. Ενημερωτικό δελτίο.

Σε εβδομαδιαία βάση το τελευταίο διάστημα, το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να εγκρίνει πριν κλείσει το έτος, καθυστερημένες διοικητικές αποφάσεις και να νομιμοποιήσει μια σειρά επιλογών της διοίκησης Ζούτσου, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα αποτελούσαν ύλη για τα αρμόδια δικαστήρια.
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 28/11/2017

Ενημερωτικό Δελτίο.
Είναι παγιωμένη πια η συμπεριφορά του Δημάρχου να δημιουργεί με την αδιάλλακτη στάση του, για όλα τα ζητήματα από τα πλέον σοβαρά έως και τα πιο απλά, πόλωση. Ο Δημοκρατικός διάλογος, που είναι η πεμπτουσία της λειτουργίας ενός Δημοτικού Συμβουλίου, φαίνεται πως για αυτόν αποτελεί ανάμνηση ή ίσως να μη αφορά την ψυχοσύνθεση του.
facebook   twitter   you tube

Δελτία Τύπου (Δημοφιλή)

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.