Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δελτία Τύπου


title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 12/12/2017. Ενημερωτικό Δελτίο.

Όπως έχουμε προαναφέρει και στην προηγούμενη ενημέρωση, ο Δήμος «τρέχει» να προλάβει το κλείσιμο του χρόνου, συμπιέζοντας πολλά θέματα. Με αυτόν τον τρόπο στερεί την δυνατότητα μιας ουσιώδους και εμπεριστατωμένης συζήτησης για σοβαρά ζητήματα .
title

Συνεδρίαση Δημ. Συμβούλιου της 7/12/2017. Ενημερωτικό δελτίο.

Σε εβδομαδιαία βάση το τελευταίο διάστημα, το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να εγκρίνει πριν κλείσει το έτος, καθυστερημένες διοικητικές αποφάσεις και να νομιμοποιήσει μια σειρά επιλογών της διοίκησης Ζούτσου, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα αποτελούσαν ύλη για τα αρμόδια δικαστήρια.
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 28/11/2017

Ενημερωτικό Δελτίο.
Είναι παγιωμένη πια η συμπεριφορά του Δημάρχου να δημιουργεί με την αδιάλλακτη στάση του, για όλα τα ζητήματα από τα πλέον σοβαρά έως και τα πιο απλά, πόλωση. Ο Δημοκρατικός διάλογος, που είναι η πεμπτουσία της λειτουργίας ενός Δημοτικού Συμβουλίου, φαίνεται πως για αυτόν αποτελεί ανάμνηση ή ίσως να μη αφορά την ψυχοσύνθεση του.
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 23/11/2017.Ενημερωτικό Δελτίο.


Ενημερωτικό δελτίο.
Όσο ο χρόνος εξελίσσεται τόσο η παρούσα διοίκηση του Δήμου μας, αποδεικνύεται έμπρακτα, ως κοινωνικά ανάλγητη αφού δεν κατανοεί με τις αποφάσεις της, τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες .
title

Νιώθω περήφανος για τον σπουδαίο φίλο.

Νιώθω πραγματικά περήφανος για την αναγνώριση της σπουδαίας επιστημονικά αλλά και προπάντων της ανθρώπινης συμπεριφοράς του συμπολίτη μας , συνοδοιπόρου στα δρώμενα του Δήμου μας, αλλά και προσωπικού μου φίλου, Καρδιοχειρουργού Βίκτωρα Παναγιωτακόπουλου, από έναν τόσο σημαντικό διεθνή οργανισμό
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 7/11/17. Ενημερωτικό δελτίο.

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνήλθε στις 7/11,στο Δημοτικό κατάστημα Παλλήνης, το Συμβούλιο του Δήμου μας.
Κατά πάγια τακτική του Δημάρχου, οι τροποποιήσεις του τεχνικού προγράμματος και οι αναμορφώσεις του προϋπολογισμού είχαν πάλι την ξεχωριστή τους θέση.
title

28η Οκτωβρίου 1940. Μήνυμα Παναγιώτη Μερτύρη.

Η 28η Οκτωβρίου σηματοδοτεί την παλλαϊκή θέληση του λαού μας για Εθνική Ανεξαρτησία.
Το ισχυρό και υπερήφανο ΟΧΙ στην Υποταγή, της τότε ηγεσίας και η επικρότηση του από τον ελληνικό λαό που με μαζική ανταπόκριση στρατολογήθηκε απέναντι στις δυνάμεις του «άξονα», στις δύο αυτοκρατορίες της εποχής που φάνταζαν ως ανίκητες , αναπτέρωσε το ηθικό όλων των ελεύθερα σκεπτόμενων λαών και αποτέλεσε το εφαλτήριο για την αντιστροφή της ιστορικής εξέλιξης.


title

Μερτύρης: Αυτή η λειτουργία του Δήμου δεν μας αξίζει, δεν μας τιμάει και δεν έχει προηγούμενο

Συμπληρώθηκαν περίπου τρία χρόνια από την ημέρα που οι δημότες του Δήμου Παλλήνης επανεξέλεξαν στη διοίκηση του Δήμου, τον κ. Αθαν. Ζούτσο.
facebook   twitter   you tube

Δελτία Τύπου (Δημοφιλή)

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.