Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δελτία Τύπου


title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίτης 5/6/2018. Ενημερωτικό δελτίο.

Την Τρίτη 5/6/18, κληθήκαμε να συμμετέχουμε σε δύο τυπικά συνεδριάσεις, αλλά με μία στόχευση, από πλευράς Δημοτικής αρχής.
title

Μήνυμα Παν. Μερτύρη, στα παιδιά που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Από σήμερα μπαίνετε στην τελική προσπάθεια για την ένταξη σας στην Πανεπιστημιακή κοινότητα. Είναι μια προσπάθεια σημαντική αφού θα δικαιώσει τους κόπους σας .
title

Συνέντευξη Παν. Μερτύρη στην ΕΡΤ OPEN, εκπομπή οι «ΑΝΑΠΟΔΟΙ» 28/5/18. Ενημερωτικό Δελτίο

Με αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή έως το τέλος εξελίχθηκε η ραδιοφωνική εκπομπή οι «ΑΝΑΠΟΔΟΙ» της ΕΡΤ OPEN, που είχε προσκεκλημένο τον Παναγιώτη Μερτύρη.
title

Ο Παναγιώτης Μερτύρης στην ΕΡΤ OPEN 106.7 F.M. Σήμερα 12-14μ.μ.

Σήμερα 28/5 από τις 12 το μεσημέρι και για δύο ώρες, ο Παναγιώτης Μερτύρης θα φιλοξενηθεί στην ΕΡΤ OPEN 106,7 F.M. από τους Βαγγέλη Αλιφέρη και Γιώργο Αποστολίδη, στην εκπομπή τους οι "ΑΝΑΠΟΔΟΙ".
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 15/5/2018. Ενημερωτικό Δελτίο.

Σε δύο ξεχωριστές (τύποις) συνεδριάσεις, κλήθηκαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι να συμμετέχουν την Τρίτη 15/5/18. Στην μεν πρώτη, με αποκλειστικό θέμα την έγκριση Ισολογισμού και Λογαριασμού Διαχείρισης (Απολογισμού) της 31ης Δεκεμβρίου του 2012!!! Στη δε δεύτερη, να αποφασίσουν ( μάλλον να «ξεπετάξουν») επί 31ενός θεμάτων!!!
Οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης έθεσαν θέμα νομιμότητας για τον καθορισμό δύο συνεδριάσεων στην ίδια ημέρα, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό, η συνεδρίαση που αφορά Ισολογισμό πρέπει να συζητείται μοναδικά, διότι απαιτείται εκτεταμένη διεξοδική συζήτηση επί των στοιχείων του Απολογισμού Διαχείρισης.
title

1η Μαϊου. Ημέρα μνήμης και αγώνα. Μήνυμα Παν. Μερτύρη.

Πόσες σελίδες έχουν γραφτεί για την Πρωτομαγιά. Άλλοτε με μελάνι, άλλοτε με αίμα.
Πόσοι αγώνες, πόσα μπρος πίσω για να φτάσουμε σ’ ένα παραδεκτό κοινωνικά στάτους.
Θα μπορούσαμε να ισχυρισθούμε πως ο Δυτικός κόσμος έχει κατοχυρωμένες κοινωνικές κατακτήσεις, αλλά αν απλώναμε τη ματιά μας λίγο μακρύτερα…
Στην τριτοκοσμική πραγματικότητα, εκεί που η στυγνή εκμετάλλευση δεν σταματάει ούτε στις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες.
title

Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ Α.Ο. Ενημερωτικό Δελτίο.

Το Σάββατο (28-4-18), με την λήξη του αγώνα ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ, γιορτάσαμε στο γήπεδο Γ. ΔΕΔΕΣ, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2017-18 και την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας ποδοσφαίρου, του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ Α.Ο., στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
title

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 17/4/18. Ενημερωτικό Δελτίο.

Όπως μας έχει συνηθίσει ο κ. Ζούτσος, έτσι και κατά την προχθεσινή Συνεδρίαση, έμπλεος της αλαζονικής του συμπεριφοράς, ταύτισε το συμφέρον του Δήμου μας με την επιτυχία των δικών του επιδιώξεων και πολιτικών επιλογών.
Είναι πράγματι πολύ κοντά στο « L Έtat c est moi», του Λουδοβίκου ΙΔ.