Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δελτία Τύπου


title

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 25/07/2017

Με νωπό ακόμη τον απόηχο από την αδιάλλακτη στάση του Δημάρχου να «εξυπηρετήσει» τον σχεδιασμό της «Κάντζας Εμπορικής» με τα επαρκή κατ’ αυτόν ανταποδοτικά οφέλη, προσήλθαμε στο Δημ. Συμβούλιο της 25ης/7ου, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε 14 θέματα υπηρεσιακών και καθημερινών δημοτικών αναγκών.
title

Δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 20/06/2017

Με 32 θέματα ημερήσιας διάταξης, η συνεδρίαση αυτή χρειάστηκε περισσότερες από 5 ώρες για να περαιωθεί, καταγράφοντας αρκετά αρνητικά στο ήδη βεβαρυμμένο ιστορικό της διοίκησης Ζούτσου.
title

Το θράσος, η παραπλάνηση και ο ενδοτισμός ξεχείλισαν

Είναι ανήκουστο να ακούς από το στόμα ενός Δημάρχου πως «κέρδισε το 100%» και πλέον, όσων ζητήθηκαν, από την εταιρεία «Κάτζα Εμπορική» (την άλλως γνωστή Reds στο γνωστό ζήτημα του κτήματος Καμπά),ενώ ακόμη δεν υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
title

Δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 04/05/2017

Με αυστηρή προσήλωση στα καθήκοντα που μας ανέθεσαν οι δημότες ως κύρια Αντιπολίτευση, η παράταξη μας προσήλθε στην συνεδρίαση του δημ. Συμβουλίου την Πέμπτη 4/5/2017.
title

Δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 14/03/2017

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης την Τρίτη 14 Μαρτίου του 2017 στο Δημοτικό Κατάστημα της Παλλήνης.
title

Δήλωση του Παναγιώτη Μερτύρη για τις αλλαγές στους Αντιδημάρχους

Οι τελευταίες σαρωτικές αλλαγές (5 στους 6 Αντιδημάρχους) σηματοδοτούν την βαθιά κρίση της παράταξης του κου Ζούτσου και αναδεικνύουν την αυταρχική του σκέψη. Όχι δεν είναι επιχείρημα Δημοκρατίας ότι βάζει δήθεν νέα πρόσωπα. Αντιθέτως αντικαθιστά δημοφιλής στελέχη του με «πιστούς» του, αμφισβητούμενων δυνατοτήτων, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Γιατί άραγε? Αν ο κύριος Ζούτσος άλλαξε τα πρόσωπα θέλοντας να δώσει «νέα πνοή» στις δραστηριότητες του Δήμου, παραδέχεται άμεσα πως οι «πρωτοκλασάτοι του» δεν του βγήκαν. Αλλά και σε αυτό ποιος έχει κεντρικά την τελική ευθύνη? Επί 2.5 χρόνια αγωνιούμε και επισημαίνουμε λάθη και πιστέψτε με είναι πολλά, παρά πολλά και σοβαρά. Ο κος Ζούτσος ως «πονηρός πολιτευτής» προσπαθεί να μεταθέσει την όποια ευθύνη σε όλους τους άλλους. Πάγια τακτική του, να κατηγορεί πίσω από τις πλάτες τους, τους απόντες. Μέχρι να έρθει η ώρα του λαού που θα αναθεωρήσει τις επιλογές του εμείς ευχόμαστε – γιατί αυτό συμφέρει την κοινωνία μας- οι «νέοι αντ’ αυτού να μην αποδειχθούν τουλάχιστον επιζήμιοι φορτώνοντας και άλλα προβλήματα την αγαπημένη μας περιοχή.

title

Άγνοια δηλώνει η δημοτική αρχή για τα σχέδια του Υπουργείου Εργασίας να εντάξει στο ΙΚΑ Αγ.Στεφάνου τον Δήμο Παλλήνης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες μέρες από τον τοπικό τύπο για το σχέδιο Π.Δ. του Οργανισμού ΕΦΚΑ, που επιχειρεί να αντιμετωπίσει τα οργανωτικά, διοικητικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συναλλασσόμενοι, ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι με τα Ασφαλιστικά Ταμεία, μετά τη ενοποίηση που επέφερε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ως έκφραση της Κυβερνητικής πολιτικής.
title

Παναγιώτης Μερτύρης: o Δήμαρχος μιλάει για κοινωνική ευαισθησία καταργώντας τα ήθη και τα έθιμά μας !

Στάχτη στα μάτια των δημοτών ρίχνει για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή όσον αφορά τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χτες το απόγευμα, μας έγινε γνωστό ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Αποφάσισε, όπως διαβάζουμε, τα χρήματα που διέθετε κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, να τα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στους εκατοντάδες δικαιούχους του, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το κοινωνικό έργο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
facebook   twitter   you tube

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.