Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


title

ΒΕΡΒΕΡΗ ΣΑΠΦΩ

Γεννήθηκε στις 12/4/1958 στην Αθήνα και κατοικεί στην Παλλήνη από το έτος 2005. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως δικηγόρος - νομικός σύμβουλος στο δικαστικό τμήμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για 20 χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΖΑΡΑ ΜΙΧΑΕΛΑ

Η Ζάρα Μιχαέλα γεννήθηκε το 1994 και κατοικεί στον Γέρακα από το 2004. Είναι φοιτήτρια οικονομικών επιστημών στο Καποδιστριακό και έχει γνώσεις Αγγλικών & Γαλλικών. Επίσης, είναι εργαζόμενη σε χώρο εστίασης.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΖΙΩΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονομάζομαι Ζιώγας Δημήτρης και είμαι 50 ετών. Είμαι απόφοιτος λυκείου και επαγγελματικής σχολής μηχανολόγων μηχανικών. Εργάζομαι στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΟΡ τα τελευταία 27 χρόνια ως μηχανοτεχνίτης, έχοντας συμβάλλει στην κατασκευή σημαντικών έργων υποδομής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε Περισσότερα

title
title

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Ο Νεκτάριος Καλαντζής γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στον Γέρακα. Πατέρας του είναι ο παπα-Κώστας, Πρωτοπρεσβύτερος και για χρόνια εφημέριος του Ενοριακού Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων Γαργηττού-Γέρακα, όπου ιερουργεί στην περιοχή τα τελευταία 45 χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΚΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 . Είναι Απόφοιτος του 3ου ΓΕΛ Βύρωνα και της Τεχνικής Σχολής Δέλτα με την ειδικότητα του Μηχανοσυνθέτη Αεροσκαφών. Διαμένει στο Γέρακα, είναι έγγαμος και πατέρας 2 αγοριών.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΣΙΣΣΥ)

Είμαι η Σίσσυ Καραμολέγκου και κατοικώ στην περιοχή της Παλλήνης από το 1991. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο γιους. Εργάζομαι 26 χρόνια σε μεγάλη επιχείρηση της περιοχής.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ονομάζομαι Καρβουνιάρης Αθανάσιος του Βασιλείου. Γεννήθηκα στη Βάρδα Ηλείας και έμεινα εκεί μέχρι που τέλειωσα το λύκειο.Στη συνεχεία, μπήκα στην ελληνική αστυνομία όπου και υπηρέτησα 25 χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

title
title

ΜΑΚΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΟΒΑΝΝΑ)

Γράφει και διδάσκει

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΝΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Νούσια Βασιλική γεννήθηκε το 1976 στο Αγρίνιο και κατοικεί στο Γέρακα από το καλοκαίρι του 2005. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Πέτρου και έχουν δύο αγοράκια 10 και 7 ετών. Εργάζεται από το 1998 έως σήμερα ως αθλητικογράφος.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΠΑΝΑΓΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ονομάζομαι Ευτυχία Πανάγου. Γεννήθηκα στο Αγρίνιο όπου κ έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Είμαι μητέρα της Βασιλικής και της Ανδριάνας, 12 κ 15 ετών αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΠΑΦΙΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Η Αντιγόνη Παφίλη σπούδασε στη Φιλοσοφική αλλά την κέρδισε η Δημοσιογραφία και η Επικοινωνία. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, για 7 χρόνια στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Έχω γεννηθεί το 1980 και έχω μεγαλώσει στο Γέρακα, με καταγωγή από τη Σύρο, είμαι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Τα τελευταία χρόνια κατοικώ στο Πανόραμα Παλλήνης. Ασχολούμαι με τον χώρο της εστίασης από το 2001 δραστηριοποιούμενος στην πόλη του Γέρακα.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΠΙΣΚΟΤΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Είναι υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. και δραστήριο μέλος στα πολιτικά δρώμενα. Γεννήθηκε το 1964, είναι κάτοικος Γέρακα έγγαμος με ένα παιδί. Το 1984 αποφοίτησε από τη Σχολή Ενωμοταρχών της πρώην Χωροφυλακής ενώ το διάστημα 1987-1990 φοίτησε στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΣΙΑΡΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Κατάγεται από τα ορεινά της Πρέβεζας και της Ευρυτανίας. Μεγάλωσε στην περιοχή του Φιλοπάππου και τελείωσε το 1ο Πειραματικό λύκειο Αθηνών. Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία Σπύρου γεννήθηκε το 1979 και κατοικεί στον Γέρακα. Το 1999 μετέβη στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) για σπουδές και το 2004 επέστρεψε ως υπεύθυνη του προγράμματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Ονομάζομαι Κώστας Σταύρου και γεννήθηκα το 1983 στους Αγ. Σαράντα. Είμαι παντρεμένος και διαμένω με τη σύζυγό μου στο Γέρακα. Είμαι απόφοιτος τεχνικού λυκείου και εργάζομαι ως μουσικός.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΣΤΡΙΚΟΣ - ΣΤΡΙΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και από έξι μηνών κατοικεί στον Γέρακα. Κατάγεται από την επαρχία Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου (ηλεκτρονικός), Σχολής Κοντοράβδη (προγραμματιστής) & Σχολής Τηλεπικοινωνιών Στρατού (Σ.Ε.ΤΗΛ).

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΤΡΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ονομάζομαι Τρίγκας Δημήτριος ,είμαι απόφοιτος ΤΕΦΦΑ Αθηνών και εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Κατάγομαι από Στυλίδα Φθ/δος και μένω στον Γέρακα 12 χρόνια. Είμαι έγγαμος με 2 κόρες.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ

Ονομάζομαι Ελένη Φιλιππούση. Έχω την τιμή να είμαι μέλος μιας από τις πρώτες οικογένειες που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή και συγκεκριμένα στον Γαργηττό, της οικογένειας Κορρού, στα τέλη της δεκαετίας του 1890.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ονομάζομαι Φράγκος Νίκος και γεννήθηκα το 1966 στο Φανάρι των Αγ. Σαράντα. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά και κατοικώ με την οικογένειά μου στην Ανθούσα.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Ο Φραγκούλης Στυλιανός γεννήθηκε το 1957 και κατάγεται από την Ελιά Ηρακλείου Κρήτης και σήμερα κατοικεί στο πάτημα Γέρακα Αττικής.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1948 στον Πειραιά και από το 1992 κατοικεί στον Γέρακα. Είναι παντρεμένος με την Νικούλα Παπαθανασίου και έχει δύο γιους. Είναι συνταξιούχος φοροτεχνικός και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Είναι απόφοιτος Λυκείου, το 2008 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία και ως σήμερα εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα. Επίσης τελείωσε τη σχολή προπονητικής UEFAC – UEFAB , τη σχολή φυσικής κατάστασης και παρακολούθησε σεμινάρια πρώτων βοηθειών.

Διαβάστε Περισσότερα


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


title

ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ονομάζομαι Νικόλαος Βερναδάκης. Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα στην Κρήτη. Μένω στον Γέρακα τα τελευταία 20 χρόνια. Έχω δύο κόρες, την Χρύσα 23 ετών και την Βάσια 22 ετών.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΓΚΟΓΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1984 στα Ιωάννινα απ’ όπου και κατάγεται. Ήρθε στην Αθήνα το 1987 και διαμένει μόνιμα στο Γέρακα τα τελευταία 19 χρόνια. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Γέρακα και είναι πτυχιούχος Διοικητικού και Οικονομικού Στελέχους Επιχειρήσεων (Δ.Ο.Σ.Ε.).

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ονομάζομαι Δημητρίου Φωτεινή, του Φωτίου. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1972. Μεγάλωσα στην Παιανία και μένω στο Γέρακα τα τελευταία 15 χρόνια. Έχω δύο παιδιά, το Μάριο και την Ιωάννα.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1975 στην Θεσσαλονίκη, ενώ διαμένει στην Παλλήνη από το 1995. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά 12 και 10 χρονών. Αποφοίτησε το 1992 από την 1η ΤΕΣ Νέας Φιλαδέλφειας με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου αυτοκινήτων και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΣΑΒΒΟΥΛΑ

Γεννήθηκα το 1958 στην Αθήνα και ζω στο Γέρακα από το 2000. Υπηρέτησα στον ΟΤΕ 32 χρόνια σε θέσεις ευθύνης ως Διαχειρίστρια Εταιρικών Πελατών και Προϊσταμένη του Τμήματος Συντονισμού Υλοποίησης Παραγγελιών & Έργων Πελατών.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΜΠΙΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ονομάζομαι Μπίμπας Αλέξανδρος και γεννήθηκα το 1983 στο Γέρακα, όπου διαμένω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου (2001), Σχολής Εμπορικού Ναυτικού (2005) και Σχολής Σωμάτων Ασφαλείας (2008).

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΣΑΝΟΥΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα (Α.Ιλίσσια ) και κατοικεί με την οικογένειά του στην Παλλήνη από το 1979. Έχει 2 παιδιά, τον Ευστράτιο 25 ετών και την Ιωάννα 24 ετών, ενώ η σύζυγός του είναι συνταξιούχος στρατιωτικός.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Γεννήθηκε το έτος 1968 και είναι κάτοικος Γέρακα. Είναι έγγαμος με 4 παιδιά και έχει αποφοιτήσει από τα ιδιωτικά Ι.E.K Δέλτα με την ιδιότητα του μηχανικού αυτοκινήτων. Εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός βαρέων οχημάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΤΣΑΜΠΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ονομάζομαι Τσαμπού Αικατερίνη και κατοικώ 19 χρόνια στο Γέρακα. Επαγγελματικά ασχολούμαι με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων αρχαίων και νέων ελληνικών, καθώς και Αγγλικών.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς πρόσφυγες που ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία. Εργάσθηκε στην Πολεμική Αεροπορία ως ηλεκτρονικός για 35 χρόνια απ' όπου συνταξιοδοτήθηκε.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

Ονομάζομαι Χρυσή Χουδαλάκη, έχω ένα γιο και κατοικώ στον Γέρακα 27 χρόνια. Πάντα ήθελα να συμμετέχω στα κοινά, ώστε να βοηθώ από την πλευρά μου όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπουν οι δυνάμεις.

Διαβάστε Περισσότερα