Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


title

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Είναι 22 ετών, φοιτητής Λογιστικής και κατοικεί στην Ανθούσα Αττικής. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Παλλήνης και τώρα είναι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Λογιστικής.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1967 στου Παπάγου Αττικής. Τελείωσε το 1ο γενικό λύκειο Αγίας Παρασκευής με άριστα. Σπούδασε στην Αθήνα τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός, κατά την διάρκεια των σπουδών του οργανώθηκε στην φοιτητική παράταξη.

Διαβάστε Περισσότερα


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


title

ΒΙΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946 και κατοικεί στην Ανθούσα. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Συνταξιούχος των ΜΜΕ. Απόφοιτος Εξατάξιου Γυμνασίου - Γνώσεις Αγγλικής γλώσσας.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ονομάζομαι Δρακόπουλος Πέτρος και είμαι εν ενεργεία αστυνομικός. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βουρνάζι Μεσσηνίας. Είμαι παντρεμένος με τη Μητροπούλου Αλεξάνδρα κι έχουμε δύο κόρες, την Ειρήνη και την Ελένη 24 και 21 ετών αντίστοιχα. Κατοικούμε στην Ανθούσα από το 1996.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΜΩΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Είμαι Αξιωματικός της ΕΛ-ΑΣ ε.α. και πατέρας δύο ενήλικων κοριτσιών τα οποία εργάζονται. Ήμουν ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξ/κών Αστυνομίας. Συμμετείχα σε κινήσεις πολιτών από το έτος 2007 για θέματα της Κοινότητας Ανθούσας.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΝΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΝΑ

Γεννήθηκα το 1984 στην Αθήνα και κατοικώ στην Aνθούσα από το 1989. Είμαι τελειόφοιτη του πανεπιστημίου Αιγαίου και εργάζομαι σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία την τελευταία δεκαετία. Στόχος μου η ενασχόληση με τα κοινά για την βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΝΤΑΒΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1991 και το 2009 αποφοίτησα αριστούχος από το Λύκειο. Κατά τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων κατείχα την προεδρία του 5μελούς συμβουλίου της τάξης μου.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΝΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑ

Ονομάζομαι Ντίκα Αθηνά και ζω με το σύζυγο και το παιδί μου στην Ανθούσα. Το 2001 αποφοίτησα από το Τεχνικό Λύκειο Ραφήνας (με ειδίκευση Εργοδηγού). Έχω εργαστεί σε καταστήματα γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ, καθώς και ως γραμματέας σε τεχνική εταιρεία.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975. Εργάστηκα πολλά χρόνια ως στέλεχος σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκα με το marketing και την επικοινωνία σε media groups.

Διαβάστε Περισσότερα

title

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννημένος στο Γκύζη της Αθήνας το 1954. Κάτοικος Ανθούσας από το 1961. Επιχειρηματίας-Τεχνίτης μαρμάρων, με παράλληλη αθλητική δραστηριότητα επί 20ετια, στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ανθούσας, του Α.Ο Γέρακα και του Παλληνιακού Αθλητικού Ομίλου.

Διαβάστε Περισσότερα