Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Αρθρογραφία


title

Ο κ. Ζούτσος έχει παρεκκλίνει επικίνδυνα από τις αυτοδιοικητικές γραμμές.

Του Παν. Μερτύρη.
Η συμμετοχή μου στα κοινά της Πόλης μας, δεν είναι προϊόν φιλόδοξων προσωπικών επιδιώξεων. Δεν αντιπολιτεύομαι τον κ. Ζούτσο γιατί έτσι είθισται.
title

Δεν πάει άλλο με την αδιαφορία σας κ. Ζούτσο.

Όταν η Δημοτική Αρχή δεν έχει όραμα γι΄ αυτή την Πόλη και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σπαταλά αλόγιστα τα χρήματα των δημοτών στους «ημέτερους» εργολάβους για έργα ήσσονος σημασίας, δυστυχώς όλοι εμείς θα υποφέρουμε και θα πληρώνουμε τις συνέπειες αυτές με την υποβάθμιση της ζωής μας.
title

Η απραξία και η κοντή μνήμη του κ. Α. Ζούτσου

Του Παν. Μερτύρη.
Ή εκτίμηση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Παλλήνης, ότι η δημοτική αρχή είναι μια κουρασμένη, βαριεστημένη και χορτασμένη από διοίκηση αρχή, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται τρεις και τόσο, με την απραξία και την κοντή της μνήμη.
Πέρυσι, ημέρα του Πολιούχου Παλλήνης Αγίου Τρύφωνα, από δική της ευθύνη προκλήθηκε μια χωρίς προηγούμενο αναστάτωση για το αν είναι ή όχι, αργία η επέτειος της μνήμης του Αγίου.
title

ΝΑΙ κ. Α. Ζούτσο, το έργο της αποχέτευσης δεν δημοπρατήθηκε το 2017.

Του Παν.Μερτύρη.
Με τους συνδημότες μου, όλους, ανεξαιρέτως, μοιράζομαι την έγνοια και την αγάπη προς την ενιαία πόλη μας.
Τα κοινά μας αυτά αισθήματα μου επιτρέπουν να θέσω υπόψη τους, ορισμένες επισημάνσεις και κάποιους προβληματισμούς μου.
Ο κ. Δήμαρχος μας είχε πει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2017 για το ζήτημα της αποχέτευσης τα εξής: «…το έργο θα δημοπρατηθεί εντός του έτους και επειδή κάποιοι θα πουν, ποιού έτους, τους λέω, εντός του 2017.
title

Θα πληρώνουμε και το parking του τερματικού σταθμού του Μετρό, στην Δουκίσσης Πλακεντίας;

Γράφει ο Παν. Μερτύρης.
Το τελευταίο διάστημα πέρα από τις συσσωρευμένες οικονομικές υποχρεώσεις των ελλήνων, εξ’ αιτίας των μνημονιακών μέτρων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση , μέτρα που έχουν φέρει την ελληνική οικογένεια στο χείλος της απόγνωσης, κάποιοι πολιτικά ανεγκέφαλοι ή σκόπιμοι οικονομισάριοι, στον βωμό ίσως ενός μάνατζμεντ που βλέπει μόνο αριθμούς, προχωρούν σε αποφάσεις, τροποποιήσεις, η εφαρμογές που θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα μας .
title

«Η διαχείριση των παραλιών πρέπει να είναι υπόθεση των Δήμων, όχι του Κεντρικού Κράτους»

Η διαχείριση των παραλιών πρέπει να είναι υπόθεση των Δήμων, όχι του Κεντρικού Κράτους , τονίζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης , επαναλαμβάνοντας επί της ουσίας την πάγια θέση της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα .
title

Κατάντια, κρίμα και ντροπή η εκμετάλλευση των επιτυχιών της Στεφανίδη από τον δήμαρχο Παλλήνης

Κατάντια, κρίμα και ντροπή η εκμετάλλευση των επιτυχιών της Στεφανίδη από τον δήμαρχο Παλλήνης που "έμαθε" την Κατερίνα, ΑΦΟΤΟΥ έγινε συλλέκτης χρυσών μεταλλίων...
title

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Ο άνθρωπος και στη μεγαλύτερη μοναξιά του έχει ανάγκη να συνομιλήσει με κάποιον

H Φωτεινή Μπαβεξάνη μέλος του συνδυασμού μας " Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις", δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Δώρα Χειράκη και μιλάει για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο έργο του Γιάννη Σκαραγκά «Η εποχή του κυνηγιού», που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Κιβωτός
facebook   twitter   you tube

Αρθρογραφία (Δημοφιλή)

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.