Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Αρθρογραφία


title

Έχει και η Αυτοδιοίκηση τους Μαυρογιαλούρους της...

...Στην Αυτοδιοίκηση, φτάνει η επίκληση των οικονομικών δυσκολιών από πολλούς αιρετούς για τη μη «παραγωγή» έργου τους τριάμισι χρόνια τώρα, όταν ωραιοποιούσαν ή εξιδανίκευαν σε ορισμένες περιπτώσεις τη διοικητική μεταρρύθμιση;...
title

Περί «διαβούλευσης» για τις διορθώσεις των λαθών της Κυκλοφοριακής Μελέτης στον Σταυρό.

Κ. Δήμαρχε.
Πριν από λίγους μήνες θέσατε σε εφαρμογή μια Κυκλοφοριακή Μελέτη για την γειτονιά του Σταυρού που είχε οριστικοποιηθεί για τις συνθήκες του 2003.
title

Το Βατερλό του κ. Ζούτσου στο ATTIKA TV (7/6).

Ως ένα βαθμό δείχνει ως λογικοφανές, ένας Δήμαρχος να επιθυμεί να επικοινωνήσει ευρύτερα τα «επιτεύγματα» του, διαφημίζοντας τον «αγώνα» του για την πρόοδο της ποιότητας ζωής στον τόπο του.
title

Καίει το Πόρισμα της Ορκωτού τον Δήμο Παλλήνης. Του Γιάννη Χαλκίδη.

Η Αναλυτική Έκθεση Ελέγχου της Ορκωτού Λογιστή για τη διαχείριση της περιόδου 01/01/2012 έως 31/12/2012, αναδεικνύει τα σοβαρά προβλήματα διαχείρισης και διοίκησης του Δήμου.
title

Ο κ. Ζούτσος έχει παρεκκλίνει επικίνδυνα από τις αυτοδιοικητικές γραμμές.

Του Παν. Μερτύρη.
Η συμμετοχή μου στα κοινά της Πόλης μας, δεν είναι προϊόν φιλόδοξων προσωπικών επιδιώξεων. Δεν αντιπολιτεύομαι τον κ. Ζούτσο γιατί έτσι είθισται.
title

Δεν πάει άλλο με την αδιαφορία σας κ. Ζούτσο.

Όταν η Δημοτική Αρχή δεν έχει όραμα γι΄ αυτή την Πόλη και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σπαταλά αλόγιστα τα χρήματα των δημοτών στους «ημέτερους» εργολάβους για έργα ήσσονος σημασίας, δυστυχώς όλοι εμείς θα υποφέρουμε και θα πληρώνουμε τις συνέπειες αυτές με την υποβάθμιση της ζωής μας.
title

Η απραξία και η κοντή μνήμη του κ. Α. Ζούτσου

Του Παν. Μερτύρη.
Ή εκτίμηση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Παλλήνης, ότι η δημοτική αρχή είναι μια κουρασμένη, βαριεστημένη και χορτασμένη από διοίκηση αρχή, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται τρεις και τόσο, με την απραξία και την κοντή της μνήμη.
Πέρυσι, ημέρα του Πολιούχου Παλλήνης Αγίου Τρύφωνα, από δική της ευθύνη προκλήθηκε μια χωρίς προηγούμενο αναστάτωση για το αν είναι ή όχι, αργία η επέτειος της μνήμης του Αγίου.
title

ΝΑΙ κ. Α. Ζούτσο, το έργο της αποχέτευσης δεν δημοπρατήθηκε το 2017.

Του Παν.Μερτύρη.
Με τους συνδημότες μου, όλους, ανεξαιρέτως, μοιράζομαι την έγνοια και την αγάπη προς την ενιαία πόλη μας.
Τα κοινά μας αυτά αισθήματα μου επιτρέπουν να θέσω υπόψη τους, ορισμένες επισημάνσεις και κάποιους προβληματισμούς μου.
Ο κ. Δήμαρχος μας είχε πει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2017 για το ζήτημα της αποχέτευσης τα εξής: «…το έργο θα δημοπρατηθεί εντός του έτους και επειδή κάποιοι θα πουν, ποιού έτους, τους λέω, εντός του 2017.
facebook   twitter   you tube

Αρθρογραφία (Δημοφιλή)

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.