Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Με μια βραδιά γιορτής έκλεισε την προεκλογική του περίοδο ο Παναγιώτης Μερτύρης!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
25 Μαΐου 2019 15:35 | 914 Προβολές

Με μια βραδιά γιορτής έκλεισε την προεκλογική του περίοδο ο Παναγιώτης Μερτύρης!

Με μια αφοπλιστική ομιλία για τα έργα και τις ημέρες της  δημοτικής  περιόδου, που  κλείνει  αύριο ουσιαστικά με την ψήφο μας, ο Παν. Μερτύρης ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία, χθες  24/5 στην πλατεία  του Δημοτικού καταστήματος της Παλλήνης.

Ήταν μια βραδιά  που αντανακλούσε στο κλίμα ΝΙΚΗΣ που περιρρέει το τελευταίο διάστημα για την Παράταξή μας.

Η ομιλία του Παναγιώτη Μερτύρη ήταν αποκαλυπτική για πολλά που διαδραματίστηκαν στην πενταετία από την διοίκηση Ζούτσου, αλλά  παράλληλα  προσδιόρισε  και τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί ως Δήμαρχος. Ανέδειξε τους ηθικούς κανόνες που τον διέπουν και τις πολιτικές Αρχές με τις οποίες θα διοικήσει. Όπως είπε χαρακτηριστικά καταχειροκροτούμενος:

«Δεν έχει θέση δίπλα μου, όποιος βλέπει τον Δήμο ως αυτοσκοπό και στην λογική της καριέρας, ενώ ταυτόχρονα διατράνωσε πως όλοι οι υποψήφιοι, όλων των Συνδυασμών αποτελούν γι’ αυτόν την πρώτη «Πανδημοτική μαγιά» με την οποία θα επανεκκινήσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες στα δημοτικά δρώμενα.»

Από τα λόγια του υποψήφιου Δημάρχου έβγαινε ΠΙΣΤΗ γι’ αυτά, Αυτοπεποίθηση και Αισιοδοξία για καλύτερες ημέρες. Ο Παν. Μερτύρης είναι αυθεντικά αγαπητός στον κόσμο, γιατί η εικόνα του δημιουργεί  αύρα ειλικρίνειας και αμεσότητας προς αυτόν.

Η Παράταξη εκτιμώντας πως η χθεσινή βραδιά έπρεπε να είναι γιορτή, ως επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των μελών στον προεκλογικό  αγώνα, αλλά και του πλήθους των δημοτών που στηρίζουν την προσπάθεια, φρόντισε και τα κατάφερε κατά τον καλύτερο τρόπο να δημιουργήσει μια πολλή όμορφη ατμόσφαιρα στην πλατεία, με πυροτεχνήματα και μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα της Αναστασίας Εδεν και του Άρη Βλάχου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Αλλάζουμε Σελίδα- δίνουμε χρώμα στη ζωή μας.

Γραφείο Τύπου
Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: