Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Και η Ανθούσα είπε: «Μερτύρη άλλαξε τα όλα» - Βίντεο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου, Ανθούσα
16 Μαΐου 2019 15:57 | 384 Προβολές

Και η Ανθούσα είπε: «Μερτύρη άλλαξε τα όλα» - Βίντεο

Με χαμόγελα και αισιοδοξία και με τη παρουσία πολλών κατά γενική ομολογία Ανθουσιωτών  όλων των ηλικιών, εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Παν. Μερτύρη στην Ανθούσα εχθές 15-5-19.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Νίκη επιβεβαιώθηκε και στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της Παράταξης μας, στην Ανθούσα.  

Ο Παν. Μερτύρης στην ομιλία του, ανέδειξε  τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή, εξ΄ αιτίας της αδιαφορίας και της ανεπάρκειας των διοικούντων. Αξιοσημείωτο, πως παλαιοί κάτοικοι της περιοχής, εξέφραζαν δυνατά την αγανάκτηση τους για την διοίκηση Ζούτσου, διακόπτοντας τη ροή της ομιλίας του υπ. Δημάρχου.

Συνοπτικά ο κ. Μερτύρης αναφέρθηκε στη μεγάλη καθυστέρηση της πράξης εφαρμογής με τις επιβλαβείς συνέπειες στη ζωή των κατοίκων  και εξήγγειλε μια σειρά  προτεραιοτήτων  που θα βοηθήσουν στην επίλυση των σύγχρονων προβλημάτων  της περιοχής, αποκαθιστώντας παράλληλα την Ανθούσα, στο περίβλεπτο επίπεδο που  της αρμόζει.

Αναλύοντας τους στόχους της διοίκησης του για το άμεσο μέλλον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ισχυρή εκπροσώπηση της Ανθούσας στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης του, με στελέχη που είχαν καταθέσει «ψυχή» κατά το παρελθόν, για τον εξωραϊσμό και τις λειτουργικές δομές  της περιοχής.

Σας κοιτώ κατάματα και σας υπόσχομαι πως το «μπαλκόνι του Δήμου μας», Θα είναι πολύ σύντομα  το κέντρο του ενδιαφέροντος πολλών. Η Ανθούσα θα αποκατασταθεί στο επίπεδο που της πρέπει.

Θα το πάω  είπε χαρακτηριστικά, όσο μου επιτρέπουν οι δυνάμεις  μου και όσο εσείς με εμπιστεύεστε, συνάπτοντας με αυτές τις κουβέντες ένα Συμβόλαιο Τιμής, καταχειροκροτούμενος από τους κατοίκους.

Γραφείο Τύπου.Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: