Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Διασταυρώσεις «καρμανιόλες»: Η κοροϊδία των δημοτών δεν έχει τελειωμό από τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Ζούτσο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου, Γέρακας
12 Απριλίου 2019 15:27 | 480 Προβολές

Διασταυρώσεις «καρμανιόλες»: Η κοροϊδία των δημοτών δεν έχει τελειωμό από τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Ζούτσο!

Έπρεπε να περάσουν δεκατρία (13) ολόκληρα χρόνια, για να θυμηθεί ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Ζούτσος, ότι υπάρχουν διασταυρώσεις «καρμανιόλες» στην περιοχή του Γέρακα (και όχι μόνο)!

Έπρεπε να φτάσουμε παραμονές εκλογών, για να δείξει –και καλά- ότι υπάρχουν κι άλλα που μπορεί να κάνει, εκτός από ασφαλτοστρώσεις!

Έπρεπε να γίνουν πολλά ατυχήματα (ακόμη και θανατηφόρα) για να ευαισθητοποιηθεί και να κάνει ότι όφειλε να έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια!

Έπρεπε να νιώσει ότι ο δήμος χάνεται, για να αναγκαστεί να φτιάξει ασφαλείς διασταυρώσεις!

Είναι ντροπή κύριε δήμαρχε να υπάρχουν ακόμα διασταυρώσεις «λαιμητόμοι» όπως αυτές σε ΕΒΡΟΥ & ΤΡΙΚΑΛΩΝ και στην ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ όπου συναντιέται με τις οδούς ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΜΙΑΟΥΛΗ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ και ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ..!

Είναι ξεδιάντροπο να θέτετε προς διαβούλευση 50 μέρες πριν τις εκλογές και να ζητάτε τις απόψεις δημοτών και φορέων, ενώ έχετε ο ίδιος λάβει δεκάδες παράπονα (ειδικά για την Εθνικής Αντιστάσεως), τις τελευταίες 4,500 μέρες..!

Όσον αφορά τον τρόπο διαδικασίας της διαβούλευσης αλλά και την ίδια την πρόταση του δήμου, είναι πραγματικά για γέλια..!

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όλα αυτά θα επιλυθούν από την επόμενη διοίκηση του δήμου και αυτή δεν θα έχει επικεφαλής ως δήμαρχο τον κύριο Ζούτσο..!!!

Στην παρακάτω εικόνα, βλέπετε σε πλαίσιο την πρόταση που είχαμε κάνει στο πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού μας, το 2014.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις»
Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: