Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Ο Π. Μερτύρης στο Τμήμα Ασφαλείας Γέρακα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
11 Απριλίου 2019 20:57 | 750 Προβολές

Ο Π. Μερτύρης στο Τμήμα Ασφαλείας Γέρακα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Επίσκεψη, στο καθ’ ύλην αρμόδιο για την εγκληματικότητα Τμήμα Ασφαλείας Γέρακα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, συνοδευόμενος από τον Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Γέρακα, κύριο Λεωνίδα Πισκοτάκη.

Η επίσκεψη αυτή, έγινε στα πλαίσια της ενημέρωσης για την έξαρση της εγκληματικότητας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης.

Για τον λόγο αυτό, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Γέρακα, Αστυνόμο Α’, κύριο Δημήτριο Παναγιώτου. Ο διάλογος, έγινε παρόντος του Υποδιοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Υπαστυνόμου Α’, κύριου Χαράλαμπου Στεφανόπουλου, ήταν ιδιαίτερα γόνιμος και διεξήχθη σε άριστο κλίμα.

Ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ενημερώθηκε από τον κύριο Διοικητή για την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά και τις ελλείψεις, τόσο σε Αστυνομικό προσωπικό, όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Επίσης, μετέφερε τις ανησυχίες των πολιτών για την ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα στην περιοχή μας και αντηλλάγησαν απόψεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, η Παράταξή μας «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις», θα ανακοινώσει τις προτάσεις της για τα θέματα Ασφάλειας και Προστασίας των πολιτών και των περιουσιών τους, βασισμένο σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο έχει ήδη επεξεργαστεί ο αρμόδιος Τομέας Ασφάλειας του Συνδυασμού μας.Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: