Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δημαρχείο Γέρακα: Έκδηλος ο πανικός του απερχόμενου Δημάρχου, να εμφανίσει «έργο» εκεί που δεν υπάρχει!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου, Γέρακας
10 Απριλίου 2019 14:24 | 1298 Προβολές

Δημαρχείο Γέρακα: Έκδηλος ο πανικός του απερχόμενου Δημάρχου, να εμφανίσει «έργο» εκεί που δεν υπάρχει!

Σε μια ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης των ψηφοφόρων του Δήμου μας, προβαίνει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, λίγες μόνο ημέρες, πριν την εκλογική διαδικασία.

Από νωρίς το πρωί σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, έπιασαν δουλειά τα συνεργεία του εργολάβου που ανέλαβε την αποκατάσταση των ζημιών στο κτίριο του Δημαρχείου, στην Δημοτική Ενότητα του Γέρακα, που προκλήθηκε μετά από την μεγάλη πυρκαϊά που είχε ξεσπάσει στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, το πρωινό της 19ης Δεκεμβρίου του 2015, και που είχε ως αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή της.

Κατόπιν αυτοψίας που διενήργησαν στελέχη της παράταξής μας όμως, διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου κυρίου Ζούτσου, να εμφανίσει “έργο” εκεί που δεν υπάρχει.

Σύμφωνα και με το φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε, οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή, είναι η αντικατάσταση των λαμαρινών που είχαν τοποθετηθεί στην πρόσοψη του κατεστραμμένου κτιρίου, με τζάμια. Κανενός άλλου είδους εργασία στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες βλάβες, δεν διενεργείται. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο εργολάβος μας απαγόρευσε να βγάλουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου!!

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για εργασίες βιτρίνας, σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει ο κύριος Ζούτσος το τελευταίο διάστημα. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο…!

Εμείς, θα του υπενθυμίσουμε ξανά τις ευθύνες που τον βαραίνουν, τόσο για την διακοπή της ασφάλισης του κτιρίου τον προηγούμενο της καταστροφικής πυρκαϊάς χρόνο, όσο και για την απουσία υποδομών και στοιχείων πυρασφάλειας εντός της αιθούσης, κάτι, που καθιστούσε απαγορευτική την διάθεση της αίθουσας, για την τοποθέτηση εύφλεκτων υλικών, δηλαδή των εκθεμάτων, των χειροτεχνών που συμμετείχαν στην 3η Έκθεση Οικοτεχνίας.

Το θράσος σας κύριε Ζούτσο, δεν έχει όρια…

Οι πολίτες της Παλλήνης, αντιλαμβάνονται πλέον, πολλά περισσότερα από αυτά που εσείς επιθυμείτε να τους… “επικοινωνήσετε”, πενήντα μόλις μέρες πριν τις εκλογές…!

Τα Fake News, είναι η σπεσιαλιτέ σας κύριε Ζούτσο…

Δείτε όλο το ιστορικό της υπόθεσης, στους συνδέσμους που ακολουθούν:
http://bit.ly/2I6Y6eG, http://bit.ly/2I7qQ6V, http://bit.ly/2I2o5E6, http://bit.ly/2I2oyWS,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις»
Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: