Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Υπόθεση REDS: Το «ΝΑΙ σε ΟΛΑ» που καταστρέφει την χώρα, θα καταστρέψει και τον Δήμο Παλλήνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
15 Μαρτίου 2019 21:10 | 627 Προβολές

Υπόθεση REDS: Το «ΝΑΙ σε ΟΛΑ» που καταστρέφει την χώρα, θα καταστρέψει και τον Δήμο Παλλήνης.

Σε κλίμα έντασης και με μικρή, αποκαρδιωτική θα λέγαμε, συμμετοχή πολιτών, για την σοβαρότητα των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης (Η.Δ.), ολοκληρώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2018.

Μία ακόμη επιβεβαίωση των όσων η παράταξή μας “Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις”, κατήγγειλλε όλο το προηγούμενο διάστημα, για τα έργα, τις πράξεις και τις παραλείψεις του απερχόμενου Δημάρχου κυρίου Ζούτσου και της Δημοτικής του Ομάδας, ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο και να αποδείξει για άλλη μια φορά, την πλήρη αδιαφορία του για την άποψη των πολιτών, την ανεπάρκειά του ή ακόμα χειρότερα, την άρνησή του, στο να αντιληφθεί σε τι περιπέτειες οδηγεί τον Δήμο, τώρα και στο μέλλον, αλλά και την επικινδυνότητα τού να παραμένει στην ηγεσία του.

Τα δύο θέματα της Η.Δ. (3 και 4) που κυριάρχησαν στο Συμβούλιο, αυτά της “λήψης απόφασης περί έγκρισης ανάρτηση της πολεοδομικής μελέτης της περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων (ΠΟΑΠΔ)-Κτήματος Καμπά στη θέση Κάντζα του Δήμου Παλλήνης” και της “λήψης απόφασης περί έγκρισης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ και «ΚΑΝΤΖΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.»”, και τα οποία υπερψηφίστηκαν με 18 ΝΑΙ έναντι 10 ΟΧΙ, την πλειοψηφία (15) της “απελθούσης” ( και όχι “απερχόμενης”, διότι το θεωρούμε δεδομένο) Δημοτικής Αρχής, την κυρία Λεβαντή Μαρία, τον κύριο Μπουλμπασάκο Γεώργιο, και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, κύριο Παπανικολάου Νικόλαο, κατέδειξαν την αναγκαιότητα για ενεργή συμμετοχή των πολιτών, στην διαχείριση προβλημάτων που ανακύπτουν και άπτονται της καθημερινότητας του.

Το “ΝΑΙ σε ΟΛΑ” που καταστρέφει την χώρα, θα καταστρέψει και τον Δήμο Παλλήνης…!

Η παράταξή μας κι εγώ προσωπικά, ασκήσαμε δριμύτατη κριτική, τόσο για την εμμονή του απερχόμενου Δημάρχου να φέρει προς ψήφιση, κάτι που θα δεσμεύσει όλες τις επόμενες Δημοτικές Αρχές στο μέλλον, έναντι μιας Ιδιωτικής Εταιρείας (4ο θέμα), με αρνητικά αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία, όσο και για τις περίεργες μεθοδεύσεις που προέβη κατά την συζήτηση του 3ου θέματος, προκειμένου να πετύχει τους “προαποφασισμένους” σχεδιασμούς του.

Δηλώσαμε ΟΧΙ στο συγκεκριμένο “Μνημόνιο” και θα πράξουμε και πάλι το ίδιο, σε οποιαδήποτε, παρόμοιας λογικής, ενέργεια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και η οποία παραδίδει εν λευκώ και παραδίδεται αμαχητί, άνευ όρων και προϋποθέσεων σε ιδιωτικά συμφέροντα, δίχως να αποκομίζει τα κοινωνικά και οικονομικά ανταποδοτικά οφέλη εκείνα, που στο τέλος της ημέρας, θα υπάρξει θετικό ισοζύγιο για την τοπική κοινωνία.

Δηλώνουμε υπέρ της επιχειρηματικότητας, αλλά με σεβασμό στις ανησυχίες των πολιτών, για το περιβάλλον, την καθημερινότητα, την υγεία και την ασφάλειά του.

Με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε πρόσφορο μέσο που διαθέτουμε, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας ενάντια σε αυταρχικές πρακτικές, σαν και αυτές που βιώσαμε και πάλι εχθές το βράδυ από τον απερχόμενο Δήμαρχο και την Δημοτική του Ομάδα.

Δεσμευόμαστε, πως από την πρώτη στιγμή που θα μας δώσετε την εντολή να σας υπηρετήσουμε από την θέση της Δημοτικής Αρχής, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται, για την ακύρωση αυτού του επαίσχυντου “Μνημονίου”.

Να γνωρίζετε όμως, πως η ενημέρωση και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι το κλειδί για την αποτροπή παρόμοιων δυσάρεστων και αρνητικών εξελίξεων στο μέλλον.

Η ΔΥΝΑΜΗ, είναι στα δικά σας χέρια…

Είναι ώρα να συμπορευθούμε όλοι μαζί…

Είναι ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ…

Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις

Γραφείο ΤύπουΕπιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: