Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δομές φιλοξενίας αλλοδαπών στο δήμο Παλλήνης;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
4 Μαρτίου 2019 11:01 | 290 Προβολές

Δομές φιλοξενίας αλλοδαπών στο δήμο Παλλήνης;

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει ανάμεσα στους κατοίκους του δήμου Παλλήνης και ιδιαίτερα στους κατοίκους της Δέσης Γέρακας, μετά από πληροφορίες που έφτασαν και στο δημοτικό συμβούλιο, περί δημιουργίας δομής φιλοξενίας σε κτήριο που παλιότερα στέγαζε εκεί σταθμό για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η θέση της παράταξής μας όπως την εξέφρασε ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μερτύρης στο εν λόγω Δ.Σ., είναι η πλήρη ενημέρωση από τα αρμόδια υπουργεία και φορείς, κάτι που σε λίγες μέρες θα έχουμε τόσο εμείς, όσο (ελπίζουμε) και η διοίκηση του δήμου, όπως ζητήσαμε επίσημα από τον δήμαρχο Αθανάσιο Ζούτσο.

Η παράταξή μας σκεπτόμενη την ασφάλεια των συμπολιτών μας, την αποδεδειγμένη φιλανθρωπική της δραστηριότητα αλλά και τη συνοχή του κοινωνικού ιστού των πόλεων που αποτελούν τον δήμο Παλλήνης, αναμένει αναλυτική ενημέρωση για λεπτομερή τοποθέτηση. Μέχρι τότε, συνιστούμε στους συμπολίτες μας ψυχραιμία και υπομονή.

Γραφείο ΤύπουΕπιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: