Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Είναι κάποιες ώρες που απομένουν, για να υποδεχθούμε το 2019.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
30 Δεκεμβρίου 2018 17:08 | 216 Προβολές

Είναι κάποιες ώρες που απομένουν, για να υποδεχθούμε  το 2019.

Είναι κάποιες ώρες που απομένουν,για να υποδεχθούμε το 2019.
Θα το χειροκροτήσουμε, παρ΄ ότι  στο βιογραφικό μας  θα προσθέσουμε μία ακόμη χρονιά.

Φίλοι μου, θα το χειροκροτήσουμε γιατί η ζωή συνεχίζεται για μας.

Δεν γερνάμε, ζούμε.

Αυτή θα πρέπει να είναι η προσέγγιση μας,  που μας γεννά  και την Ελπίδα πως θα γνωρίσουμε και άλλα  πολύτιμα που θα εμπλουτίσουν την προσωπική μας διαδρομή. Άλλωστε αυτός ο τυπικός διαχωρισμός του χρόνου, είναι που μας δημιουργεί την διάθεση για Επανεκκίνηση και Ανανέωση.

Θέλω να πιστεύω πως το 2019, χρονιά που θα χαρακτηρισθεί ως χρονιά «νέων οριζόντων», αφού πολιτικά θα βρεθούμε ενώπιον των ευθυνών μας, επιλέγοντας τους καταλληλότερους για την συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, για την αλλαγή της πολιτικής ρότας της Πατρίδας μας, και την επιλογή των χρησιμότερων συμπολιτών στην αυτοδιοικητική προοπτική του τόπου μας, θα είναι στο σύνολο της, χρονιά  με θετικά αποτυπώματα για τον ιστορικό του μέλλοντος.

Συμπολίτες μου,

Θα σας παρακαλούσα να δεχτείτε τις ευχές μου για Υγεία, με Χαρά και Αγάπη,  σ΄ ένα περιβάλλον Ευημερίας και Ειρήνης. Πρόοδο στα παιδιά μας.

Με Στωικότητα και Ελπίδα υποδεχόμαστε το 2019.

Παν. Μερτύρης.Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: