Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Θέλεις να ψωνίσεις στην Παλλήνη; Υπολόγισε και την κλήση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
13 Δεκεμβρίου 2018 21:51 | 337 Προβολές

Θέλεις να ψωνίσεις στην Παλλήνη; Υπολόγισε και την κλήση.

0κτώ και πλέον  χρόνια διοίκησης Ζούτσου χωρίς καμία πρόοδο στο μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης των αυτοκινήτων στην Παλλήνη. Κανένας σχεδιασμός, καμία αγωνία για την πραγματική διευκόλυνση των καταστηματαρχών και των κατοίκων.

Καλώς ή κακώς η αγορά της Παλλήνης εκτείνεται κατά μήκος της Λ. Μαραθώνος, γιατί αυτό εξυπηρετούσε τους υπερτοπικούς περαστικούς εδώ και πολλά  χρόνια.

Αναρωτήθηκε άραγε ο κ. Δήμαρχος το πώς θα δουλέψουν οι  τοπικές επιχειρήσεις, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα των επισκεπτών- πελατών έστω για μια σύντομη στάση;

Πώς να σταθμεύσουν  προκειμένου να αγοράσουν οτιδήποτε, όταν ανά πάσα ώρα και στιγμή κινδυνεύουν  με μια κλήση;

Είναι αντιφατικό από τη μια να σπαταλιούνται χρήματα για την διαμόρφωση μιας όμορφης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προκύψει τόνωση της αγοράς ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών και από την άλλη να δεχόμαστε τους «μποναμάδες» της τροχαίας!

Είναι κοινή συνείδηση πια στους δημότες της Παλλήνης πως έρχονται σε «δεύτερη μοίρα»  στα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητες του Δημάρχου και δυστυχώς οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του από την Παλλήνη, περί άλλων τυρβάζουν, ως νεροκουβαλητές των «θέλω» του Αρχηγού τους. Θα θυμηθούν βέβαια τους δημότες σε σύντομο χρονικό διάστημα, μονάχα που σε αυτές τις εκλογές τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» έχουν χάσει την παραπλανητική τους ισχύ.

Στην Παλλήνη πρέπει να κατασκευαστούν  τουλάχιστον   δύο υπόγεια γκαράζ, παράλληλα με την εκπόνηση σχεδίων και ανάληψη πρωτοβουλιών, υπογειοποίησης της Λ. Μαραθώνος, προκειμένου το κατάστρωμα της μεταμορφωμένο σε πάρκο με πεζοδρόμους, να ενοποιήσει την Πόλη, αποτελώντας και το σημείο αναφοράς της Αγοράς.

Κ. Ζούτσο κάποιες τέτοιες σκέψεις βέβαια δεν περνούν  από το μυαλό σας, είτε γιατί αδυνατείτε καν να τις σκεφθείτε, είτε γιατί σας ενδιαφέρει προφανώς περισσότερο η εγκαθίδρυση  των τεράστιων συγκροτημάτων περιμετρικά της Πόλη μας.

Κύριε Δήμαρχε στην καρέκλα που κάθεστε σας εμπιστευθήκαμε για να διευκολύνετε την ζωή μας και όχι να την δυσκολεύετε με «αστυνομικές λύσεις».

Καλά Χριστούγεννα κ. Ζούτσο.

Γραφείο Τύπου.

 
Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: