Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Τα Στελέχη της δημοτικής μας Παράταξης, εύχονται...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
12 Σεπτεμβρίου 2018 09:52 | 346 Προβολές

Τα Στελέχη της δημοτικής μας Παράταξης, εύχονται...

Συμπολίτες, με το άνοιγμα των σχολείων, σηματοδοτείται  και η είσοδος μας στην νέα δημιουργική περίοδο 2018-2019, που όπως διαφαίνεται θα είναι μεστή κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων.

Τα Στελέχη της δημοτικής μας Παράταξης, εύχονται σε όλους τους γονείς να είναι δυνατοί  και επαγγελματικά ενεργοί, μέσα στην δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ώστε  να εξασφαλίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εφόδια και τις προϋποθέσεις για μια σοβαρή  και απρόσκοπτη εκπαίδευση στα παιδιά τους.

Πιστεύουμε επίσης πως η εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας θα υπερβάλλει για μια ακόμη σχολική περίοδο των δυνάμεων της, προκειμένου να αποδώσει τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην παρεχόμενη εκπαίδευση.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να το γνωρίζετε, πως αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε, για την παροχή των καλύτερων υλικοτεχνικών υποδομών, στα πλαίσια του μεγάλου μας Καλλικρατικού Δήμου Παλλήνης.

Η Αντιπολίτευση που ασκούμε προς την διοίκηση του  Δήμου αποβλέπει σε ένα και μόνο. Την  συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Συμπολίτες μας.

Με συνέπεια στις πάγιες αρχές μας, για Ανεξάρτητη διαχείριση των Τοπικών μας θεμάτων, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για μια καλύτερη Πόλη με «έξυπνες» υποδομές που να διευκολύνουν τη ζωή μας.

Θέλουμε και θα το πετύχουμε, να νιώθουμε ευτυχισμένοι και προνομιούχοι, που ζούμε σε αυτόν τον Δήμο.

Σύντομα θα κληθούμε να διοικήσουμε και η υπόσχεση μας για «Αλλαγή Σελίδας» θα σημαίνει, πρώτα και πάνω από όλα τη συμμετοχή σας, στη διαμόρφωση όχι μόνο του Τοπίου της Πόλης μας, αλλά και στην αλλαγή των μεταξύ μας σχέσεων, επαναφέροντας το χαμόγελο, το τόσο αναγκαίο στη ζωή μας.

Για την Παράταξη,

Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη,Πόλεις για να ζείς.

 Παναγιώτης Μερτύρης.

Επικ. Μείζ. Αντιπολίτευσης.Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα:


facebook   twitter   you tube

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.