Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Οι «σατυρικού τύπου» αναρτήσεις δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
30 Ιουλίου 2018 14:41 | 201 Προβολές

Οι «σατυρικού τύπου» αναρτήσεις δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν.

Ενημερωτικό δελτίο

Με αφορμή την εμμονή κάποιων που με «σατυρικού τύπου» αναρτήσεις, προσπαθούν να εμπλέξουν τον Παν. Μερτύρη σε δήθεν επικοινωνίες ή ευθυγραμμίσεις με τον απερχόμενο Δήμαρχο, ενημερώνουμε τα μέλη τους ψηφοφόρους και ευρύτερα τους Δημότες, πως οι προσπάθειες αυτές, δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανένα, προκαλώντας μόνο μειδίαμα σε μας που γνωρίζουμε την αταλάντευτη στάση του επικεφαλής της παράταξης μας, για Αλλαγή Σελίδας στον Δήμο.

Ο Παν. Μερτύρης πρωτοπόρος στους αγώνες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας, καλεί  όλους τους σκεπτόμενους Πολίτες σε ένα ευρύ κοινωνικό μέτωπο, προκειμένου να δώσουμε τέλος στις «καθεστωτικές νοοτροπίες» με τις οποίες ο κ. Ζούτσος και οι συν αυτώ,  διοικούν τον Δήμο μας.

Η παράταξη μας  με άξονα τις αρχές και τα προγράμματα που έχει καταθέσει στην κοινωνία μας, αγωνίζεται με συνέπεια  για την υλοποίηση τους, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην καθημερινή κοινωνική ζώσα κατάσταση.

Στον αγώνα αυτόν και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 καλούμε κάθε νέο Πολίτη   του Δήμου μας που συμμερίζεται τις αγωνίες μας,  να συμπράττει μαζί μας, με γνώμονα πάντα τις αρχές τις Δημοκρατικής συνύπαρξης, για μια Σύγχρονη Πόλη που να σέβεται  το Άτομο μα και να προωθεί την λογική κοινή συνισταμένη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα:


facebook   twitter   you tube

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.