Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Συνέντευξη Παν. Μερτύρη στην ΕΡΤ OPEN, εκπομπή οι «ΑΝΑΠΟΔΟΙ» 28/5/18. Ενημερωτικό Δελτίο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
29 Μαΐου 2018 21:48 | 208 Προβολές

Με αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή έως το τέλος εξελίχθηκε η ραδιοφωνική εκπομπή  οι  «ΑΝΑΠΟΔΟΙ»  της  ΕΡΤ OPEN, που είχε προσκεκλημένο τον   Παναγιώτη Μερτύρη, εχθές 28/5/18, 12-14μ.μ.

Ο Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, απαντώντας στους  Γιώργο Αποστολίδη και Βαγγέλη Αλιφέρη ,   εξήγησε για τα τεκταινόμενα  στον Δήμο μας, καταγγέλλοντας  σκάνδαλα, ολιγωρίες, λαθεμένες επιλογές , φρούδες υποσχέσεις   με τις οποίες η διοίκηση του κ. Ζούτσου  βαρύνεται στην  οκτάχρονη Καλλικρατική πορεία της.

Ο κ. Μερτύρης επαναβεβαίωσε πως θα ηγηθεί  και  στις εκλογές του 2019 της μεγάλης Αυτοδιοικητικής Παράταξης  «ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»  και την πίστη του, πως σε αυτές τις εκλογές στον Δήμο Παλλήνης θα προκύψει  η «ΑΛΛΑΓΗ  ΣΕΛΙΔΑΣ»  που η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μας επιθυμεί.
Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα:


facebook   twitter   you tube

Σύνδεση

E-mail
Κωδικός
Εγγραφή / Ανάκτηση κωδικού

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα στο email σας.