Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 17/4/18. Ενημερωτικό Δελτίο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
19 Απριλίου 2018 21:05 | 158 Προβολές

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της 17/4/18. Ενημερωτικό Δελτίο.

Όπως μας έχει συνηθίσει ο κ. Ζούτσος, έτσι και κατά την προχθεσινή Συνεδρίαση, έμπλεος της αλαζονικής του συμπεριφοράς, ταύτισε το συμφέρον του Δήμου μας με την επιτυχία των δικών του επιδιώξεων και πολιτικών επιλογών.

Είναι πράγματι πολύ κοντά στο  « L Έtat c΄ est moi», του Λουδοβίκου ΙΔ.

Με αφορμή το πρόσφατο Συνέδριο «Παραγωγικής Ανασυγκρότησης» στο Λαύριο, θέλησε να μας ενημερώσει. Να μας πει δηλαδή ότι η παρουσία του Δήμου μας ήταν διακριτή, αφού ο ίδιος είχε επιλεχθεί από τους υπόλοιπους Δημάρχους να «παρουσιάσει» τις κοινές αποφάσεις τους.

Πράγματα γνωστά, αλλά και αδιάφορα για τους περισσότερους συμβούλους και δημότες, αφού οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε τις διοργανώσεις αυτές,  ως φιέστες σκοπιμοτήτων, παρά ως ουσιαστικές δράσεις προς αναίρεση της μουντής πραγματικότητας.

Σε δικαίωση των ισχυρισμών αυτών, βρίσκεται η παρέμβαση του πρώτου σε ψήφους της  Δημαρχιακής πλειοψηφίας κ. Φώτη Αβαρικιώτη με τις εξής κουβέντες προς την σύμβουλο κ. Κόπτη, υπέρμαχο της Κυβερνητικής Πολιτικής.

«…κ. Κόπτη εδώ και πολλές συνεδριάσεις που σας ακούω να υποστηρίζετε την Κυβέρνηση, θέλω να σας πω, πως αυτή η Κυβέρνηση και αυτός ο Πρωθυπουργός,  λένε μόνο ψέματα».

Ταυτόχρονα όμως με την συγκεκριμένη τοποθέτηση του συμβούλου, προκύπτει (για πρώτη φορά) και  μια ευθεία πολιτική διαφοροποίηση με τον αλληθωρίζοντα  προς τον Πρωθυπουργό, επικεφαλή της παράταξης του, κ. Ζούτσο.

Ως φαίνεται η αμφισβήτηση και η αποδόμηση του «πρώτου Πολίτη» γενικεύεται, μέσα στην ίδια του την Παράταξη.

Ένα από τα πλέον σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσει σύσσωμη την κοινωνία μας, είναι το ζήτημα που κατέθεσε ο κ. Μερτύρης στα προ ημερησίας θέματα, που αφορά στην « Έλλειψη μελέτης πυροπροστασίας» στα σχολεία μας.

Ο επικεφαλής της Παράταξης μας, κατέθεσε απάντηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στην οποία είχε υποβάλλει σχετικό ερώτημα, σύμφωνα με την οποία από τα 62 εκπαιδευτικά ιδρύματα, μόνο 6 φέρουν σχετικό πιστοποιητικό πυροπροστασίας.

Το θέμα για μας δεν είναι τυπικό όπως ο Δήμαρχος θέλησε να το παρουσιάσει, υποβαθμίζοντας το. Πρέπει όλοι, γονείς, φορείς, να επιδείξουμε το ισχυρό ενδιαφέρον μας, διότι αφορά στην ασφάλεια των ίδιων μας των παιδιών.

Ένα από τα ευχάριστα θέματα που θα απασχολήσει την κοινωνία μας σε σύντομο διάστημα είναι η Άνοδος της  αγαπημένης μας ομάδας, του Παλληνιακού στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Χαιρετίζουμε την υπερψήφιση από πλευράς της πλειοψηφίας της σχετικής δαπάνης για την οργάνωση τιμητικής εκδήλωσης.

Υπενθυμίζουμε όμως και επισημαίνουμε την ανυπαρξία  υποστηρικτικής αθλητικής πολιτικής της συγκεκριμένης δημοτικής Αρχής, σε όλο το  επίπονο διάστημα που δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις της Ανόδου.

Με αφορμή  λοιπόν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία της ομάδας μας, γεγονός που οφείλεται αποκλειστικά  και μόνο στο «μάτωμα»  πολλών συμπολιτών μας,  καλούμε τον Δήμαρχο, ν΄ αλλάξει πλεύση, αλλάζοντας τα πρόσωπα και  τις αντιλήψεις που επικρατούν στον Αθλητικό τομέα με ευθύνη του, εμπιστευόμενος (αφού ο ίδιος δεν έχει άποψη), τους ανθρώπους του Αθλητισμού της Πόλης μας, ανεξάρτητα ιδεοληψιών.

Γραφείο Τύπου.

 

 Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: