Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Νιώθω περήφανος για τον σπουδαίο φίλο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
13 Νοεμβρίου 2017 18:16 | 352 Προβολές

Νιώθω περήφανος για τον σπουδαίο φίλο.

Νιώθω πραγματικά περήφανος για την αναγνώριση της σπουδαίας  επιστημονικά αλλά και προπάντων  της ανθρώπινης συμπεριφοράς  του συμπολίτη μας , συνοδοιπόρου στα δρώμενα του Δήμου μας, αλλά και προσωπικού μου φίλου, Καρδιοχειρουργού  Βίκτωρα Παναγιωτακόπουλου, από έναν τόσο σημαντικό διεθνή οργανισμό

Προσωπικά γνωρίζω  από πολλού τις αξίες με τις οποίες λειτουργεί  στην επιστήμη   και στην ζωή του ο Βίκτωρας. Η αναγνώριση όμως της προσφοράς του από τον διεθνή οργανισμό – InternationalOrganizationforMigration(IOM).TheUNMigrationAgency- με γεμίζει ιδιαίτερη χαρά.

Σε μια περίοδο που  αρχές και αξίες εκπίπτουν στον βωμό του κέρδους, ιεροί όρκοι παραβιάζονται  στην αγωνιώδη ανταγωνιστική διαπάλη για καριέρα,  είναι υποχρέωση μου να δημοσιοποιήσω στην κοινωνία μας,  αυτήν την διαφορετικότητα  του λαμπρού επιστήμονα, αλλά τελικά και σπουδαίου ανθρώπου, γνωρίζοντας πως θα  τον στενοχωρήσω γι’ αυτή μου την ενέργεια.  

Πρέπει όμως να γνωρίζουμε όλοι τους σημαντικούς ανθρώπους, που  περνούν δίπλα μας διακριτικά, ακριβώς γιατί είναι σπουδαίοι. Για να ανανεώνουμε  αφ’ ενός την ελπίδα μας, αλλά και να διδάσκουμε στα παιδιά μας  ξεχωριστά πρότυπα.

Παν. Μερτύρης.

Επ. Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δήμου Παλλήνης.    
Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: