Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δελτίο Τύπου της 1ης/9ου/2017.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
1 Σεπτεμβρίου 2017 15:05 | 122 Προβολές

Δελτίο  Τύπου της 1ης/9ου/2017.

Δελτίο τύπου. 1ης /9ου/17.

Συμπολίτες.

Με αφορμή την είσοδο μας στην εποχή του Φθινοπώρου και ουσιαστικά την επανεκκίνηση μας, μετά την θερινή «ραστώνη»  για την περίοδο  17-18, θα ήθελα  να σας ευχηθώ  στον καθένα σας προσωπικά,  η περίοδος αυτή να αποφέρει  δημιουργικά αποτελέσματα και σημαντικούς καρπούς από τις επιδιώξεις σας.

Παράλληλα να σας επαναδιατυπώσω  ως Επικεφαλής της μεγάλης δημοτικής μας  Παράταξης, «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις», την σταθερή μας  προσήλωση  στον αγώνα για τον εκσυγχρονισμό των Δημοτικών μας υπηρεσιών, ώστε να έχουμε βελτιωμένες παροχές  και  ταυτόχρονα  στην αισθητική αναβάθμιση της Πόλης μας.

Η περίοδος που θα ακολουθήσει θα είναι δύσκολη για την Ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται για έβδομη συνεχή χρονιά.

Για τον λόγο αυτό ζητώ απ’ όλους μας αλληλέγγυα στάση και ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση προς τις ευπαθείς  ομάδες συνανθρώπων μας.   Όλοι βοηθάμε και στηρίζουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε , προκειμένου να αντέξουμε  ως κοινωνία στην κρίση που καλά κρατεί.

Συνδημότες.

Από την περίοδο αυτή μπαίνουμε ουσιαστικά και στην εποχή της παροχολογίας. Η διοίκηση του κ. Ζούτσου  στο επίπεδο της υποσχεσιολογίας, των παραπλανήσεων, των έργων της τελευταίας στιγμής, -γιατί αυτά θυμούνται οι δημότες όπως πιστεύει- βαθμολογείται με άριστα.

Πολιτικοί παλαιάς κοπής, θεωρούν ότι μπορούν ακόμη να μας κοροϊδεύουν.

Οφείλουμε όλοι μας  να έχουμε τον νου μας και να μη αποδεχόμαστε την υποτίμηση της νοημοσύνης μας από μια διοικητική ομάδα, που πρέπει να την στείλουμε σπίτι της.

Παναγιώτης Μερτύρης.

Μαζί δυνατά.

 

 

 

 Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: