Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

ΥΠΕΣ σε δήμους: Στείλτε στοιχεία για καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων συμβασιούχων (έγγραφο)

Μερτύρης Παναγιώτης
Νέα Αυτοδιοίκησης
23 Μαρτίου 2017 20:41 | 76 Προβολές

ΥΠΕΣ σε δήμους: Στείλτε στοιχεία για καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων συμβασιούχων (έγγραφο)

Προθεσμία έως την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου δίνει με έγγραφο του στους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να στείλουν στοιχεία ως προς τις καθυστερήσεις καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών σε εργαζομένους οι οποίοι απασχολούνται στον τομέα της καθαριότητας μέσω παράτασης των συμβάσεων εργασίας τους με αυτούς έως το τέλος του 2017.

Με το έγγραφο καλούνται οι Δήμοι της Χώρας να γνωστοποιήσουν άμεσα και εφόσον συντρέχει περίπτωση στο Υπουργείο, τον αριθμό των συγκεκριμένων εργαζομένων για τους οποίους σημειώνεται σήμερα καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Οπως ενημερώνει το Υπουργείο για την παροχή του ανωτέρω στοιχείου καταρτίστηκε α
πό την υπηρεσία μας πρότυπος πίνακας (εικόνα του οποίου επισυνάπτεται στο παρόν), ο οποί ος πρέπει να συμπληρωθεί ΜΟΝΟ από τους Δήμους για τους οποίους συντρέχει η ανωτέρω περίπτωση και να αναρτηθεί από αυτούς στον ειδικό διαδικτυακό τόπο συλλογής των στοιχείων που αφορούν θέματα του προσωπικού Τ.Α. του Υπουργείου https://aftodioikisi.ypes.gr

Για την είσοδο του υπεύθυνου επικοινωνίας του φορέα στο συγκεκριμένο τόπο ανάρτησης απαιτείται η χρήση του μοναδικού δωδεκαψήφιου κωδικού που αντιστοιχεί στο φορέα καθώς και του κωδικού πρόσβασης που χορηγήθηκε από το Υπουργείο ύστερα από την υποβολή σε αυτό των στοιχείων που είχαν ζητηθεί με το υπ ́αριθμ. 30002/28.9.2016 έγγραφό μας. Αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο ανάρτησης αρχείων στον ειδικό διαδικτυακό τόπο περιλαμβάνονται σε σχετικό εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο μπορεί να αναζητηθεί στην ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» του διαδικτυακού τόπου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τη διαδικασία την ξεκίνησε το υπουργείο μετά από επίκαιρη ερώτηση βουλευτού της Ένωσης Κεντρώων.

ΕΓΓΡΑΦΟ


aftodioikisi.grΕπιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: