Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Ενίσχυση του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου του Δήμου Παλλήνης από την παράταξη "Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις"

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
18 Οκτωβρίου 2016 11:12 | 998 Προβολές

Ενίσχυση του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου του Δήμου Παλλήνης από την παράταξη

Με είδη ένδυσης και υπόδησης, λευκά είδη και σχολικά είδη ενίσχυσε η παράταξή μας « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου το Σάββατο  15 Οκτωβρίου του 2016. Η κίνηση αυτή είχε ως σκοπό την υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των συμπολιτών μας που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα και δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη, λόγω των σοβαρών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν. Ο επικεφαλής της παράταξης κος Παναγιώτης Μερτύρης, δήλωσε πως είναι χρέος μας να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη  και προσκάλεσε όλους τους δημότες που έχουν διάφορα είδη που είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα χρησιμοποιούν να τα προσφέρουν στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου. «Το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι πιο αναγκαίο από ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.
Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: