Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δήλωση του Π. Μερτύρη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
24 Αυγούστου 2016 12:01 | 429 Προβολές

Δήλωση του Π. Μερτύρη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο μπράβο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Παλλήνης που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέτυχαν την εισάγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας. Σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των ετών. Εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα, να πετύχετε τους στόχους και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Θα πρέπει επίσης να συγχαρώ τόσο τους γονείς όσο και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές σας και συνέβαλλαν και αυτοί με τον τρόπο τους στην επιτυχία σας.

Τέλος, απευθύνομαι και στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν μια πρώτη ευκαιρία. Η ζωή θα σας προσφέρει και άλλες πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τις αξιοποιήσετε. Βάλτε στόχους και παλέψτε γι’ αυτούς. Τίποτα δεν τελείωσε και τίποτα δεν χάθηκε… Είστε ακόμα στην αρχή και ο δρόμος είναι μακρύς…

Καλή αρχή και καλή τύχη σε όλους !Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: