Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

H Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε την πρόταση του Παναγιώτη Μερτύρη να τιμήσουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου, Παλλήνη
20 Ιουλίου 2016 17:46 | 743 Προβολές

H Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε την πρόταση του Παναγιώτη Μερτύρη να τιμήσουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 19/07/2016 ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, έφερε εκτός ημερησίας διάταξης, πρόταση που αφορά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη και την υποχρέωση του Δήμου να τιμήσει την συμπολίτισσά μας. Ακουλουθεί η εισήγηση που έκανε ο κος Παναγιώτης Μερτύρης καθώς και το συγχαρήτηριο τηλεγράφημα που προτείναμε ως παράταξη και έγινε αποδεκτό ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο ώστε να αποσταλεί στην Κατερίνα Στεφανίδη.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

κ.Δήμαρχε, κ. Δημοτικοί   Σύμβουλοι,

Στις 09/07/2106 η συμπολίτισσα μας Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους  Πανευρωπαικούς αγώνες στίβου. Την επιτυχία της αυτή ,που έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα, χαιρέτησαν με συγχαρητήρια τηλεγραφήματα , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ,η Βουλή των Ελλήνων, όλα τα κόμματα, αθλητικοί και πανεπιστημιακοί φορείς καθώς και πλήθος Ελλήνων.

Μόνος απών ο Δήμος Παλλήνης, αν και η Κατερίνα είναι δικό του παιδί, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε  στη Παλλήνη και έκανε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στο 1ο  Γυμνάσιο Παλλήνης.

Σας υπενθυμίζω  ότι στο πρώτο τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο της νέας δημοτικής αρχής  στις 16/09/2014, είχαμε ζητήσει  να γίνει ειδική τελετή  βράβευσης για την χρυσή  αθλήτρια.

Ο Δήμαρχος τότε είχε υποσχεθεί ότι ο Δήμος θα διοργανώσει και θα τιμήσει και άλλους αθλητές του Δήμου που έχουν σημειώσει αντίστοιχες διακρίσεις . Σχεδόν δύο χρόνια μετά επικρατεί η απόλυτη σιωπή.

Παρ΄ όλα αυτά εμείς ζητάμε σήμερα από το σώμα να ψηφίσει το συγχαρητήριο τηλεγράφημα που προτείνουμε για την Κατερίνα και να το κοινοποιήσει στο επίσημο side του Δήμου, καθώς  και στον τοπικό και περιφερειακό τύπο.

Συγχρόνως να δεσμευτεί ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο,  θα διοργανώσει εκδήλωση  βράβευσης  για την αθλήτρια και επιστήμονα Κατερίνα Στεφανίδη , καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην νευροψυχολογία.

Το κορίτσι υπηρέτησε και έκανε πράξη  το «νους υγιής  ,εν σώματι  υγιεί »,αξίζει  και οφείλει να τιμηθεί από τον Δήμο στον οποίο μεγάλωσε και εμείς ως σώμα έχουμε υποχρέωση στην νέα γενιά να  προβάλουμε  τέτοια υγιή  πρότυπα.

Ευχαριστώ πολύ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 

ΠΑΛΛΗΝΗ 19/07/2016

 

Κατερίνα, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλλήνης, σου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την χρυσή νίκη σου. Είμαστε πλάι σου στον επόμενο μεγάλο σου αγώνα , στο Ρίο , και ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Νικήτρια ήδη στις καρδιές των συμπολιτών σου ,σε περιμένουμε στην ιδιαίτερη πατρίδα σου να μοιραστείς μαζί μας, σε ειδική τελετή, την πορεία της επιτυχίας σου.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΠαλλήνηςΕπιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: