Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Ανοιχτά για τους δημότες τα γραφεία του συνδυασμού μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση/Ανακοινώσεις
9 Ιουνίου 2016 20:26 | 693 Προβολές

Ανοιχτά για τους δημότες τα γραφεία του συνδυασμού μας.

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Μερτύρης, και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού « Ανθούσα , Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις », συνεχίζοντας την μέχρι τώρα επιτυχημένη προσπάθεια για άμεση επαφή με τους Δημότες, σας ενημερώνουν ότι κάθε Πέμπτη 18:30 -21:00 τα γραφεία του συνδυασμού (Υψηλάντου 3, Παλλήνη) θα είναι ανοιχτά προς το κοινό για συζήτηση, ενημέρωση και κατάθεση απόψεων για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για την περαιτέρω ενίσχυση της πρωτοβουλίας αυτής, που έχει ως μοναδικό μέλημα την εξυπηρέτηση του δημότη και την βελτίωση της καθημερινότητάς του.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:210 6665606

Email: pmertiris@gmail.com

Για οδηγίες πρόσβασης πιέστε εδώ: http://poleisgianazeis.org/contactΕπιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα:


Kimon 11 Ιουνίου 2016 20:37
πρεπει να κανουμε κατι με αυτους τους ρομα που ζουν στη Μπαλανα, εχουν ρημαξει ολες τις περιοχες και η αστυνομια του Γερακα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, τους φοβουνται επειδη εχουν καραμπινες και δεν πλησιαζουν στις παραγκες τους ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. να μαζευτουν διμοιριες να μπουν στις παραγκες τους και να τους παρουνε ολα τα παρανομα οπλα και τα κλεμμενα αμαξια που εχουνε. Αυτοι οι ανθρωποι δεν πρεπει να κυκλοφορουν ελευθεροι.
0Συμφωνώ0ΔιαφωνώΑπαντήστε