Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Απίστευτη σπατάλη! Ο Δήμος πληρώνει 25.000€ για την προβολή των κοινωνικών του δράσεων!

Μερτύρης Παναγιώτης
Ενημέρωση/Ανακοινώσεις
1 Απριλίου 2016 15:27 | 280 Προβολές

Απίστευτη σπατάλη! Ο Δήμος πληρώνει 25.000€ για την προβολή των κοινωνικών του δράσεων!

Η απίστευτη διοίκηση του Δήμου Παλλήνης ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με χτύπημα κάτω από τη μέση σβήνοντας μάλιστα και τα φώτα! Τα φώτα της διαφάνειας, της αξιοπιστίας, της  κοινής λογικής!

Ενώ έχουν υπολογιστεί και συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του 2016, 60.000€ (ΜΟΝΟ) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο… ενώ έχουν καλεστεί πρόσφατα οι δημότες να συνεισφέρουν με αγαθά, τρόφιμα κλπ  από το υστέρημά τους για τους πρόσφυγες… ενώ «το ταμείον είναι μείον» μετά την πληρωμή των περίπου 5εκατ. ευρώ στην R.E.D.S. και ενώ αναμενόταν μια πιο «σφιχτή» οικονομική πολιτική από την διοίκηση του δήμου μας (αρνήθηκε την μείωση των Δημοτικών Τελών). Κάθε άλλο…

Ο δήμος Παλλήνης αποφάσισε λοιπόν να δαπανήσει  το ποσό των 24.600 ευρώ για «Αμοιβή για οργάνωση, συντονισμό, προβολή & ανάπτυξη προγραμμάτων εθελοντισμού & κοινωνικής αλληλεγγύης»…! Με απλά λόγια, πληρώνουν οι δημότες εταιρείες για να προβάλλουν το κοινωνικό «έργο» του δήμου, να συνεργάζονται με την αρμόδια αντιδήμαρχο (υπογραφή της κας Κουνενάκη δεν είδαμε πουθενά! ), να γράφουν δελτία τύπου κλπ. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς πίνακες στο επισυναπτόμενο αρχείο παρακάτω.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και ο δήμαρχος κ. Ζούτσος έχει χάσει τον έλεγχο!

800 ώρες  επί 25 ευρώ την ώρα, για εργασίες που κάλλιστα μπορούν να κάνουν υπάλληλοι του δήμου Παλλήνης, αιρετοί και εθελοντές!

Δήμος Παλλήνης προς δημότες: «Φέρτε τρόφιμα, ρούχα, αγαθά από το υστέρημά σας και εμείς θα πετάμε τα λεφτά σας στα σκουπίδια!»

Κατασπατάληση  με εντολή του δημάρχου κ. Ζούτσου και  με υπογραφές του Γ.Γ. κ. Τέντη και της Προϊσταμένης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού κας Γιαννούλας Καζού-Ξένου.

Δείτε λεπτομέρειες στο παρακάτω αρχείο…

Παναγιώτης Μερτύρης

Επικεφαλής Μείζονος ΑντιπολίτευσηςΑπόφαση Οικονομικής Επιτροπήςpdf3323kb


Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: