Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δελτίο Τύπου για τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Καλαντζή

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου, Γέρακας
21 Μαρτίου 2016 09:13 | 444 Προβολές

Δελτίο Τύπου για τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Καλαντζή

Ο κ.Καλαντζής Νεκτάριος εκλέχτηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξή μας,  «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις». Αυτό για την ιστορία, γιατί ο κ.Καλαντζης από την επομένη της εκλογής του, ξέχασε κυριολεκτικά ότι είναι Δημοτικός Σύμβουλος, ξέχασε την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε, ξέχασε επίσης και τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους ώστε να εκλεγεί.

Ο κ.Καλαντζής επέλεξε εδώ και ενάμιση χρόνο, να λάμπει δια της παντελούς απουσίας του, κράτησε όμως το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες και πρόσφατα γραπτώς μέσω συνεχόμενων συνεντεύξεων (http://bit.ly/1RQiril), την ίδια του την παράταξη. Την παράταξη και τον επικεφαλής που τον τίμησε προτείνοντας και επιλέγοντάς τον ως μέλος του Δ.Σ. της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης»! Ο κ.Καλαντζής όμως, δεν συμμετείχε ποτέ στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. αποκλείοντας έτσι την δυνατότητα της παράταξης να ελέγχει, να ακούγεται, να αντιδρά και να ψηφίζει σχετικά θέματα κεφαλαιώδους σημασίας για τον Δήμο μας. Να σημειώσουμε εδώ, ότι και στην προηγούμενη θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος, είχε προταθεί από τον κ. Μερτύρη να αναλάβει αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και έγινε. (http://pallinipress.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6.html)

Η παρουσία του στα Δημοτικό Συμβούλιο πλημμελέστατη και με ελάχιστες παρουσίες.

Η παρουσία του στην παράταξη, μηδενική.

Παρ όλα ταύτα, σε συνεντεύξεις που δίνει σε έντυπα και ιστότοπους (http://bit.ly/1po2B7z), εκτός του ότι του ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς (προς το παρόν) με την ιδιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος και «σωτήρας» του Δήμου, απαξιώνει τους συναδέλφους του στην παράταξη, προσπαθώντας να οικειοποιηθεί θέματα που έχουν φέρει στα Δημοτικά Συμβούλια μετά από πολλή έρευνα, μελέτη και εξεύρεση στοιχείων για τον πλημμελή τρόπο που διοικείται ο Δήμος μας,  χρησιμοποιώντας τα ως δικά του στοιχεία(!!!), προσπαθώντας έτσι να παραπλανήσει τους δημότες, δημιουργώντας εσκεμμένα, μια πλασματική εικόνα για την στάση του ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Αχαρακτήριστο;;;;;; Απαράδεκτο;;;;;; Άηθες;;;;;

Με αβάσταχτη ελαφρότητα, ευκολία, υπεροψία, αμετροέπεια που δεν συνάδει με την ανυπαρξία του.

Ενάμιση χρόνο τώρα ο κ.Καλαντζής, αδιαφορώντας για τα προσυμβούλια, τις συγκεντρώσεις, τις εκδηλώσεις, τις δράσεις της παράταξης, ονειρεύεται ένα και μοναδικό, που φαίνεται ξεκάθαρα στις συνεντεύξεις του: Να του δοθεί ένας... θρόνος.

Είναι ο τελευταίος από όλους όσοι απαρτίζουν την παράταξη που έχει δικαίωμα να μιλάει για ναφθαλίνη (κλασικό αλλά παρωχημένο αντισκωρικό) παρελθόν (γιατί στερείται) παρόν (γιατί δεν το κατέχει) και μέλλον (γιατί είναι ασεβής).

Αφήνουμε στην κρίση του λαού του Δήμου Παλλήνης αυτή την συμπεριφορά, η οποία δεν συνάδει με τις αρχές της παράταξής μας και είναι προσβλητική προς τους συναδέλφους του και πολύ περισσότερο,  προς τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
www-irafina-gr[61].pdfpdf218kb
www-kirkinews-gr[62].pdfpdf258kb


Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: