Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Δήλωση του Παναγιώτη Μερτύρη για το φαινόμενο παιδοφιλίας στο 6ο δημοτικό σχολείο Γέρακα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση/Ανακοινώσεις, Γέρακας
27 Ιανουαρίου 2016 12:17 | 567 Προβολές

Δήλωση του Παναγιώτη Μερτύρη για το φαινόμενο παιδοφιλίας στο 6ο δημοτικό σχολείο Γέρακα

Θλίψη και οργή μας έχει προκαλέσει η σύλληψη του συζύγου της ιδιοκτήτριας κυλικείου δημοτικού σχολείου στον Γέρακα, για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 3 ανήλικων κοριτσιών. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, δήλωσε σχετικά με το γεγονός: «Είναι μια είδηση που μας έχει σοκάρει όλους και έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους γονείς και στα ίδια τα παιδιά για το σοκ που έχουν υποστεί και για τις δύσκολες ώρες που περνάνε. Πέρα από την δικαιοσύνη που θα κάνει την δουλειά της οφείλει και ο Δήμος Παλλήνης να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το θέμα, να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν και να μπορέσουμε και εμείς από την μεριά μας να αποκαταστήσουμε ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη των γονιών και των μαθητών.  Θα πρέπει να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια τέτοια τραγικά περιστατικά στον Δήμο μας. Ο συνδυασμός μας «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα καταθέσει και επίσημη πρόταση στην Δημοτική Αρχή για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παρόμοιων τέτοιων φαινομένων.»

 Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: