Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Φωτιά στο δημαρχείο: Η διοίκηση τηρεί σιγή ιχθύος!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση/Ανακοινώσεις, Γέρακας
28 Δεκεμβρίου 2015 14:00 | 714 Προβολές

Φωτιά στο δημαρχείο: Η διοίκηση τηρεί σιγή ιχθύος!

Έχουν περάσει δέκα  μέρες από την φωτιά που ξέσπασε στο δημαρχείο της Παλλήνης στον Γέρακα και ακόμα δεν γνωρίζουμε από τι προκλήθηκε το ύψος των ζημιών και πότε θα αποκατασταθούν!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Μερτύρης με τον δήμαρχο την Κυριακή 20/12 μια μέρα μετά την φωτιά, ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για ενημέρωση του δ.σ. έχοντας ήδη τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Ο δήμαρχος συμφώνησε, λέγοντας ότι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/12.

Στο διάστημα αυτό μέχρι και σήμερα Δευτέρα 28/12, έχουν ξεναγηθεί στους χώρους της καταστροφής δημοτικοί σύμβουλοι άλλων δήμων, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου, επιχειρηματίες κ.α.λ. από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του, περιγράφοντάς τους τις ζημιές και γενικά την κατάσταση χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκαν σε αυτές τις συναντήσεις!

Οι μόνοι που δεν γνωρίζουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για τα αίτια της φωτιάς, το ύψος των ζημιών άλλα και άλλες πτυχές της μεγάλης αυτής καταστροφής του δημαρχείου μας, είναι οι δημότες της πόλης!

Γι αυτό λοιπόν καταθέσαμε σήμερα αίτηση για σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου (επισυνάπτεται) προς ενημέρωση για την πυρκαγιά, των δημοτικών συμβούλων και κατ’ επέκταση των δημοτών του δήμου Παλλήνης.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχουν "δια της περιφοράς" παρθεί επείγουσες αποφάσεις αλλά και πρόσφατα στις 22/12 ημέρα Τρίτη, πάρθηκε με αυτό τον τρόπο, απόφαση παράτασης λήξης προθεσμίας οφειλών δημοτών προς τον δήμο!

Στην αναμονή απαντήσεων λοιπόν για την μεγάλη ζημιά που προξένησε η φωτιά στο δημαρχείο μας…

Με τις συμπεριφορές αυτές, δείχνουν ότι λειτουργούν τον δήμο ως δική τους επιχείρηση!
Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες που στο τέλος θα κληθούν να πληρώσουν (ξανά) την αλαζονεία της διοίκησης Ζούτσου!Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα:


Λεωνίδας 29 Δεκεμβρίου 2015 13:07
Μόνο εσείς μπορείτε να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση. Μην τα παρατήσετε κύριε Μερτύρη. Οι δημότες περιμένουμε πολλά από εσάς.
Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Γέρακας
1Συμφωνώ0ΔιαφωνώΑπαντήστε