Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

ΔΕΗ -ΤΑΠ: Με πλασματικά τετραγωνικά χρεώνει ο Δήμος Παλλήνης τους καταναλωτές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου
24 Σεπτεμβρίου 2015 17:32 | 546 Προβολές

ΔΕΗ -ΤΑΠ: Με πλασματικά τετραγωνικά χρεώνει ο Δήμος Παλλήνης τους καταναλωτές!

Πληθαίνουν καθημερινά  τα παράπονα των δημοτών με την κατάσταση που επικρατεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ , καθώς έχουν εντοπιστεί  λανθασμένες  χρεώσεις βάσει « πλασματικών τετραγωνικών μέτρων ». Το θέμα έθιξε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης  Μερτύρης, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές του μήνα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο βάρος που η Δημοτική Αρχή  προσθέτει στον Δημότη, καθώς  με αυτόν τον τρόπο καλείται  να πληρώσει υψηλότερα δημοτικά τέλη και υψηλότερο τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ). Ο Δήμαρχος , κος Ζούτσος, επικαλέστηκε τότε ότι είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς βέβαια να κάνει καμία αναφορά  στο γεγονός ότι  η παράταξη «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις  για να Ζεις», μειοψήφησε στη συγκεκριμένη απόφαση, χωρίς  βέβαια να κάνει καμία αναφορά στο ποιοι ακριβώς συμμετείχαν σε αυτή την απόφαση αλλά και ποιος είναι ο σχεδιασμός του Δήμου προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει (Δείτε στις εικόνες παρακάτω, τα μέλη του Δ.Σ. που ψήφισαν την εν λόγω απόφαση).

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος οφείλει να έχει ένα ρόλο στήριξης του δημότη. Ο ρόλος αυτός αποκτά ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας , καθώς πάρα πολλοί πολίτες  έχουν πληγεί από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, η ανεργία μαστίζει, η ανθρωπιστική κρίση έχει πλέον λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα καθημερινά προβλήματα των νοικοκυριών αυξάνονται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Ο  ρόλος του Δήμου δεν είναι να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους πολίτες αλλά να βρει τρόπους και υπηρεσίες  προκειμένου  να τους ελαφρύνει από τα βάρη και να τους  δώσει λύσεις  στα προβλήματα που προκύπτουν και είναι τουλάχιστον στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Η παράταξη «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις  για να Ζεις», απαιτεί από την Δημοτική Αρχή την καθιέρωση διαδικασίας άμεσης διόρθωσης των λογαριασμών της ΔΕΗ  χωρίς να πρέπει να ταλαιπωρηθεί για μια ακόμη φορά ο Δημότης , να μπλέξει με το «τέρας» της γραφειοκρατίας και να γίνεται «μπαλάκι» στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες.  

Δείτε παρακάτω στο επισυναπτόμενο PDF αρχείο, λογαριασμούς της ΔΕΗ με χρεώσεις πριν και μετά την απόφαση για τα πλασματικά τετραγωνικά.

ΔΕΗ Τ.Α.Π. & ΤΕΛΗpdf1542kb


Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: