Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Συγχαρητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Μερτύρη στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων Εξετάσεων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση/Ανακοινώσεις, Αρθρογραφία
26 Αυγούστου 2015 11:05 | 429 Προβολές

Συγχαρητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Μερτύρη στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Δήμου Παλλήνης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας για την είσοδο σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Μπροστά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας, για την πνευματική σας καλλιέργεια, με  νέα ερεθίσματα, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για τη ζωή και το μέλλον σας. Είναι μια πρώτη μεγάλη επιτυχία αλλά και η αρχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια επίσης  στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για τη συνεχή και αμέριστη στήριξη που προσφέρατε στους υποψηφίους μαθητές  καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους οπλίζοντάς τους με γνώση αγάπη και στήριξη σε όλα τα επίπεδα.

Θέλω όμως, να απευθυνθώ και στα παιδιά που προσπάθησαν και δεν πέτυχαν την είσοδο τους σε κάποια σχολή και να τονίσω πως στη ζωή δεν υπάρχει μόνο μια ευκαιρία. Στην διάρκεια της ζωής σας θα συναντήσετε πολλές ακόμη ευκαιρίες που θα περιμένουν να τις αξιοποιήσετε και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Άλλωστε, στα πρόσωπα όλων εσάς, εμείς βλέπουμε την ελπίδα για το μέλλον της χώρας. Βλέπουμε τους αυριανούς πολίτες, που θα συνεχίσουν όσα εμείς θ’ αφήσουμε και θα προσφέρουν με αγάπη στον τόπο τους.

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στη ζωή σας.Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: