Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Τοπικό Συμβούλιο Παλλήνης: Η τοποθέτηση του Π. Μερτύρη για την κατασκευή ΣΜΑ – Βίντεο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου, Παλλήνη
23 Ιουλίου 2015 20:13 | 531 Προβολές

Την Τετάρτη 22/7/2015 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης στο Δημοτικό Κατάστημα, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν η ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Παλλήνης. Παρών στην συνεδρίαση ήταν και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, θέτοντας εύλογα ερωτήματα στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κο Νίκο Παπανικολάου.

Στην τοποθέτηση του επικεντρώθηκε στην ουσία του θέματος αναρωτώμενος πως μπορεί ο Δήμαρχος να έχει προαποφασίσει ακόμα και τον χώρο δημιουργίας του ΣΜΑ και να έχει έρθει σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του χώρου στην Ανθούσα, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια εμπεριστατωμένη μελέτη που να δικαιολογεί τέτοιου είδους κινήσεις. Ο Παναγιώτης Μερτύρης τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του να προβαίνουν σε μια τόσο ανεύθυνη κίνηση χωρίς να υπάρχει κανένας σχεδιασμός και καμία ουσιαστική ενημέρωση για το αν όλο αυτό θα έχει κάποιο οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος και κυρίως αν θα λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών.

«Είναι εμφανής η προχειρότητα με την οποία προσεγγίζεται ένα τόσο σημαντικό θέμα και ζητάμε άμεσα από την Δημοτική Αρχή ν’ αλλάξει πρακτική. Θα είμαστε παρών στην εξέλιξη του όλου ζητήματος θέτοντας ως βασικά στοιχεία την διαφάνεια και την ενημέρωση. Η ανοιχτή επικοινωνία και η άμεση πληροφόρηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο θα έπρεπε ν’ αποτελούν κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο...


Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: