Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Τελικά «έσκασε» η απόφαση βόμβα για την υπόθεση REDS, που μόνο βόμβα δεν ήταν!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση/Ανακοινώσεις
30 Ιανουαρίου 2015 11:23 | 259 Προβολές

«Σε βάρος του Δήμου Παλλήνης η απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση οφειλής ύψους 4.019.000 € προς την REDS. Η απόφαση εκδόθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα και κοινοποιήθηκε από την εταιρεία στο Δήμο Παλλήνης, χθες, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015.»

Η αναμενόμενη κατάληξη μιας υπόθεσης, που ο δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος είχε αναλάβει (για μια ακόμη φορά) προσωπικά και την έχασε ΚΑΙ αυτήν!

Η θέση της παράταξής μας στο Έκτακτο Συμβούλιο που είχε συγκληθεί με το θέμα της REDS, ήταν «Ούτε ένα ευρώ αποζημίωση!»

Όλοι οι δημότες θυμούνται την επιθετική στάση του δημάρχου και την βεβαιότητά του ότι η υπόθεση –με τον τρόπο που την χειρίστηκε ο ίδιος- είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα!
Τα νέα κ. Ζούτσο ΔΕΝ ήταν τελικά καθόλου ευχάριστα!

Το ταμείο του δήμου μας από εχθές, είναι μείον 4 περίπου εκατομμύρια ευρώ κ. δήμαρχε και αυτό, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δική σας ευθύνη!

Τα ραντεβού και οι συναντήσεις που κάνατε μυστικά και χωρίς καμία ενημέρωση του Δ.Σ. με τον/τους εκπροσώπους της εταιρείας REDS, δεν απέφεραν τελικά καρπούς, παρά μόνο δημιούργησαν μια θολή εικόνα στις όλες κινήσεις που κάνατε από την μέρα που αναλάβατε τα ηνία του δήμου, την 1η Ιανουαρίου του 2011! Η τοποθέτησή σας στο Έκτακτο Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα, ότι ήρθε στο γραφείο σας ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Μωραϊτης, δεν έπεισε προφανώς κανέναν!

Η αδιαλλαξία, η μικροπρέπεια, η αλαζονεία και ο εγωισμός που σας διακατέχουν, οδηγούν καθημερινά τον δήμο μας στο χείλος του γκρεμού! Μέσα σε λίγες μέρες, χάσατε δύο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ υποθέσεις, που είχατε προσωπικά αναλάβει, λες και ο δήμος Παλλήνης είναι τσιφλίκι σας και ιδιοκτησία σας!

Οι απαράδεκτες επιμονές εξουσιομανίας που σας διακατέχουν αλλά και η παντελώς απουσία της λέξης αυτοκριτική από το λεξιλόγιο σας, καθιστούν την παραμονή σας στην θέση του δημάρχου, ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη για τον τόπο μας!

Ζητούμε, την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης από όλες τις αρμόδιες αρχές, ξεκινώντας από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε το θέμα! Πρόταση που ο ίδιος ο δήμαρχος είχε εισηγηθεί πριν το Έκτακτο Δ.Σ., αλλά τελικά απέσυρε! Μάλιστα, είχε αναφέρει και την παρέμβαση Εισαγγελέα!

Επίσης ζητούμε, σύγκληση δια-παραταξιακής επιτροπής, η οποία και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ανατροπής της επιζήμιας αυτής απόφασης για το δήμο μας –κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό- και ενέργειες απόδοσης ευθυνών, διοικητικών και άλλων.

Ζητούμε ακόμα, απόφαση του Δ.Σ. του δήμου Παλλήνης, που να εξουσιοδοτεί την επιτροπή αυτή για την πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που έχει ο δήμος για την συγκεκριμένη υπόθεση!

Εμείς, είτε γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας, είτε όχι, θα κινηθούμε προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να μάθουν οι δημότες, ποιος/ποιοι, καθιστούν τον δήμο μας υπό πτώχευση!


Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: