Ο δικτυακός μας τόπος ενδέχεται να καταχωρήσει πληροφορίες στον υπολογιστή σας που να μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε επόμενη επίσκεψη χωρίς να απαιτηθούν στοιχεία πρόσβασης

Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο συνδυασμός

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση/Ανακοινώσεις
15 Φεβρουαρίου 2015 17:19 | 285 Προβολές

Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο συνδυασμός

Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο συνδυασμός "Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις".

Σε γνωστό κατάστημα του Γέρακα, πραγματοποίησε την κοπή της πίτας την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, ο συνδυασμός "Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις".

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μερτύρης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι κατέκλυσαν τους χώρους του καταστήματος, έκανε μια αναδρομή απο την ίδρυση του συνδυασμού, ο οποίος συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής σε λίγες μέρες, εξήρε την αφοσίωση και τη συμμετοχή όλων των μελών της παράταξης, αφού έχουν ενεργό συμμετοχή σε όλες τις δράσεις και τις ενέργειες του συνδυασμού στα δρώμενα του τόπου μας.

Αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία γεγονότα με την υπόθεση R.E.D.S διαβεβαιώνοντας όλους, ότι ο συνδυασμός πλην της επιβαλλόμενης παρουσίας του στη διαπαραταξιακή επιτροπή, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διαλευκανθεί ποιοι είναι οι υπαίτιοι της καταστροφικής αυτής για το δήμο μας εξέλιξη.

Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ θερμό, αποδεικνύοντας αυτό που επεσήμανε και στην ομιλία του ο κ. Μερτύρης.... "Η παράταξη πλέον του θεσμικού της ρόλου, είναι η οικογένειά μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, επεσήμανε τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου, για το ήθος και την ποιότητα των νεοεκλεγμένων συμβούλων του συνδυασμού... "Έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, μαζί με τους αρχαιότερους και εμπειρότερους συναδέλφους τους" πρόσθεσε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.Επιστροφή

Αφήστε το σχόλιό σας

Για να μπορείτε να βαθμολογήσετε ή να απαντήσετε σε σχόλια ή να διαγράψετε κάποιο σχόλιό σας: Εγγραφή
Όνομα: